Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2017 02 09

Naują klipą pristatę „Depeche Mode“ savo gerbėjams leis valdyti grupės feisbuko puslapį

Grupė „Depeche Mode“ gerbėjams ketvirtadienio vakarą paskelbė net dvi geras žinias. Pirmoji – pristatė naujausios dainos „Where's the Revolution“ vaizdo klipą. Be to, pažadėjo, kad savo gerbėjams leis šeimininkauti jų feisbuko puslapyje.
„Depeche Mode“
„Depeche Mode“ / Stop kadras

Taip grupės gerbėjai gaus progą dalintis asmeniniais anekdotais, vaizdo įrašais, koncertinėmis nuotraukomis ar bet kuo kitu, kas susiję su muzikantais. Visi norintys prisidėti prie muzikantų feisbuko puslapio kūrimo, kviečiami pildyti anketas čia.

Juliaus Kalinsko / 15min nuotr./David Gahan
Juliaus Kalinsko / 15min nuotr./Dave'as Gahanas

„Depeche Mode“ teigia, kad 365 gerbėjams leis 365 dienas kurti turinį oficialiame jų puslapyje. „Nesvarbu, ar jūs fanais tapote vakar, ar anksčiau, mes norime jus girdėti. Jus: koncertų žiūrovai, tinklaraštininkai, buvę fanai, superfanai ir visi kiti. Tiesiog jei turite kažką įdomaus pasakyti apie „Depeche Mode“, mes leisim tai pasakyti mūsų vardu“, – rašo muzikantai.

Susidomėję turi užsiregistruoti prisijungę su savo feisbuko puslapiu ir užpildyti anketą, kurioje prašoma įrašyti ne tik vardą, pavardę, amžių, bet ir nurodyti savo „Instagram“, „Twitter“, „Youtube“ ar kitus socialinių tinklų profilius.

Taip pat grupė nori išgirsti atsakymus į tokius klausimus: kaip jūs susijęs su „Depeche Mode“, ką jūs rašytumėte muzikantų feisbuko puslapyje.

Kad geriau perprastų gerbėjo viziją, „Depeche Mode“ prašo pasidalinti ir vaizdo įrašu, nuotrauka ar straipsnio turiniu, kurį fanas norėtų įdėti jų feisbuke.

VIDEO: Depeche Mode - Where's the Revolution

Išsiilgusiems grupės kūrybos – „Depeche Mode“ pristatė ir savo naujos dainos „Where's the Revolution“ vaizdo klipą. Po 2013 metais pasirodžiusio albumo „Delta Machine“, jie nieko nebuvo sukūrę.

Tačiau kovo 17 dieną jie žada, kad gerbėjai galės įsigyti naujausią jų darbą – albumą „Spirit“.

Grupės vokalistas Dave'as Gahanas teigė, kad albumui įtaką padarė ir JAV rinkimų rezultatai. „Kiekvienais metais dalykai, vykstantys aplink, vis labiau mane jaudina. Aš galvoju apie savo vaikus, ir kokiais jie auga. Mano dukra Rosie, paaiškėjus naujam prezidentui, tiesiog kūkčiojo. Aš buvau be galo nustebęs.“

Tačiau D.Gahanas sako, kad tai – nepolitinis albumas: „Aš neklausau politinės muzikos. Bet mūsų dainos yra tikrai yra apie žmogiškumą.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius