Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 05 14

Nauja „YouTube“ žvaigždė: berniukas, dainuojantis Lady GaGa dainą (video)

12-etis amerikietis moksleivis Greysonas Chance'as gavo puikią galimybę tapti superžvaigžde – jis perdainavo Lady GaGa dainą „Paparazzi“ ir iškart užkariavo daugybės žmonių simpatijas „Youtube.“
Greysonas Chance'as
Greysonas Chance'as / Nuotr. iš „YouTube“
Temos: 2 YouTube Lady Gaga

„YouTube“ šį įrašą peržiūrėjo jau 11 mln. žmonių. Berniukas jau dalyvavo viename televizijos šou, į kurį pirmą kartą gyvenime skrido lėktuvu. „Aš sėdėjau matematikos pamokoje, kai mama man parašė SMS: „Skubiai man paskambink“, – televizijos eteryje jis pasakojo, kaip pakliuvo į televizijos šou.

Kaip praneša MTV.com, berniukas televizijoje pasakojo, kad jam labai patinka Lady GaGa, tai, jog ji sugeba būti tokia skirtinga, kuria dainas, priverčiančias šokti. Berniukui papasakojus apie tokį susižavėjimą Lady GaGa laidos vedėja paskambino pačiai atlikėjai. Pasirodo, ši jau buvo peržiūrėjusi klipą ir pripažino, kad berniukas yra „mielas ir talentingas.“ „Mėgink įgyvendinti savo svajones, daug dirbk ir, beje, laikykis toliau nuo mergaičių“, – dalino berniukui patarimus Lady GaGa.

Beje, berniukas ne tik pardainavo Lady GaGa dainą, bet ir kuria savo dainas. O dabar jis jau ir dalyvauja vieno miuziklo kūrime.

Štai šis video:
 

VIDEO: Greyson Chance Singing Paparazzi

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius