Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti
2020 02 19

Naujame Gabrieliaus Vagelio klipe – šokiai ir 9-ojo dešimtmečio dvasia: įvertinkite

Dainų autorius ir atlikėjas Gabrielius Vagelis nesiliauja stebinti. Šįkart jis pristato naują singlą „Vėjai“ iš neseniai išleisto debiutinio savo albumo „Vėjai ir vanduo“.
Gabrielius Vagelis
Gabrielius Vagelis / Nerijaus Kuzmicko nuotr.

Specialiai naujajai dainai sukurtame vaizdo klipe G.Vagelis nusifilmavo su gerai žinomais šokėjais Nagliu Bierancu ir Denisu Stechu. Šokiui vaikinai pasirinko legendinę Vilniaus Karoliniškių mikrorajono kavinę „Prie Neries“, kuri alsuoja 9-ojo dešimtmečio dvasia.

Nerijaus Kuzmicko nuotr./Gabrielius Vagelis
Nerijaus Kuzmicko nuotr./Gabrielius Vagelis

„Užsukau kartą į šią kavinę papietauti ir iškart įsimylėjau visą jos interjerą bei detales – pirma mintis buvo, kad turime čia nufilmuoti vaizdo klipą. Ta autentika ir dvasia, manau, labai tiko „Vėjams”, todėl su nekantrumu laukiau dienos, kai vaizdo klipas pagaliau išvys dienos šviesą, – kalbėjo pats dainos autorius G.Vagelis.

Naujasis G. Vagelio singlas ir vaizdo klipas „Vėjai“:

VIDEO: Gabrielius Vagelis - Vėjai

Šokį „Vėjams“ sukūręs choreografas Justas Andriejauskas pasakojo, kad stengėsi atsižvelgti į kiekvieno šokėjo galimybes, norus ir asmenybę, taigi reikėjo gerai pasukti galvą, ieškant galutinio varianto.

„Norėjome sukurti stilingą maždaug 2010-ųjų metų pop stiliaus šokį, tačiau jame gausu ir hip-hop’o elementų. Smagu, kad galėjau dirbti su profesionalais, kurie gana greitai perprato visus judesius, taigi viskas ėjosi gana sklandžiai. Taip pat noriu pagirti ir Gabrielių, kad jis neatsiliko nuo žymiai labiau patyrusių kolegų“, – sakė J.Andriejauskas.

Šiuo metu G.Vagelis intensyviai ruošiasi jau rytoj prasidedančiai Vilniaus knygų mugei, kurios koncertinėje programoje numatytas albumo „Vėjai ir vanduo“ pristatymas, o jau nuo kovo mėn. debiutinį savo albumą G.Vagelis su grupe pristatys net septyniuose Lietuvos miestuose, rašoma pranešime spaudai.

Nerijaus Kuzmicko nuotr./Gabrielius Vagelis
Nerijaus Kuzmicko nuotr./Gabrielius Vagelis

„Prieš Kalėdas albumą pristatėme Vilniaus, Kauno ir Klaipėdos publikai, o dabar norime aplankyti ir mažesnius mūsų šalies miestus. Gaunu labai daug prašymų atvykti tiek į Žemaitiją, tiek į Suvalkiją ir kitus regionus, tad šįkart turą suplanavome taip, kad pamatyti koncertą galėtų praktiškai bet kurio Lietuvos kampelio gyventojas“, – apie artėjančius planus pasakojo G.Vagelis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
Steikų diena: kaip paruošti sultingą ir burnoje tirpstantį steiką?
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius