-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2017 08 18

Naujame Ironvyto vaizdo klipe sprogdinama galinga jėga: įvertinkite

Raumeningas reperis Ironvytas neseniai pristatęs savo antrąjį albumą „Ironytas 2“, nenustoja stebinti gerbėjų pristatydamas vis naujus vaizdo klipus. Šį kartą pristatomas klipas, sukurtas pirmajai albumo dainai – taip vadinamajam intro „gabalui“. Pačiame klipe – ištraukos iš įspūdingų koncertų.
Ironvytas
Ironvytas / Manto Repečkos nuotr.

„Šis kūrinys buvo sumanytas kaip intro, reprezentacinis albumo pristatymo kūrinys. Tačiau mane ir muzikos prodiuserį Tiomą taip užkabino motyvas, kad nejučia sukūriau priedainį, o išgirdęs jį Tioma pradėjo pildyti įvairiais instrumentų garsais. Išgirdęs kad instrumentalas įgauna pagreitį ir tiesiog sprogdina, puoliau rašyti tekstą ir taip intro virto pilnaverčiu kūriniu,“ – apie netikėtą dainos gimimą pasakojo Ironvytas.

Ironvytas dažnai kuria dainas spontaniškai, pagautas emocijos. „Taip jau būna mums su Tioma – jei užšokam kartu ant bangos – einam iki galo, net ir iki išnaktų tenka prabūti studijoje, tačiau abu būnam patenkinti rezultatu,“ – sakė Ironvytas.

Manto Repečkos nuotr./Ironvytas
Manto Repečkos nuotr./Ironvytas

Kol dar nebuvo albuminės, o tik demo dainos versija Ironvytas žinojo, koks vaizdo klipas turi būti nufilmuotas. „Šiais metais turėjau daug koncertinių turų, grojau festivaliuose, tad nusprendžiau, jog savo antrojo albumo pirmajam kūriniui atspindėti tiks atmosfera, kurią jaučiu savo koncertuose. Todėl klipui panaudoti kadrai iš antrojo albumo pristatymo koncerto bei vieno festivalio,“ – sakė Ironvytas.

Manto Repečkos nuotr./Ironvytas
Manto Repečkos nuotr./Ironvytas

Vaizdo klipe atsispindi galinga jėga. Ironvytas prasitarė, kad koncertuoti gyvai jam labai patinka: „jaučiu didžiulę energetiką sklindančią iš manęs klausančių žmonių. Pats nuo jos pasikraunu ir stengiuosi kuo daugiau atiduoti atgal – tikiuosi publika tai jaučia.“

Vaizdo klipo filmavimo darbai buvo patikėti audiovizualinių darbų kūrėjui Tom Rela. Su juo neseniai atlikėjas pristatė vaizdo klipą kūriniui „Betono siena“.

VIDEO: Ironvytas - Intro | Hey Bro! (Premjera klipo 2017)

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius