Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2021 01 19

Naujas „Foo Fighters“ hitas gimė vokalisto dukrai uždavus vieną jautrų klausimą

Rokeriai „Foo Fighters“ šiemet sugrįžta trankiai. 2021 metus jie pradėjo net su dviem singlais – „No Son of Mine“ ir „Waiting on a War“, o šiandien pasirodė ir pastarojo vaizdo klipas. Grupės vokalistas Dave‘as Grohlas prisipažino, kad šią dainą įkvėpė jautrus dukros Harper klausimas.
„Foo Fighters“
„Foo Fighters“ / Sony Music nuotr.

„Rudenį vežiau dukrą į mokyklą, kai ji atsisuko ir paklausė: „Tėti, ar prasidės karas?“ Mano širdis nukrito į kulnus supratus, kad ji išgyvena tą patį, ką aš išgyvenau prieš 40 metų, kai JAV vadovavo R.Reiganas. Augau netoli Vašingtono, todėl žinojau, kad jei įvyks branduolinis karas, pirmiausia nukentės būtent ši JAV dalis.

Po pokalbio su dukra tą pačią dieną parašiau „Waiting on a War“, – prisimena „Foo Fighters“ lyderis Dave‘as Grohlas.

„Foo Fighters“ – „Waiting on a War“

VIDEO: Foo Fighters - Waiting On A War (Official Video)

„Waiting on a War“ vaizdo klipe pinasi daugybės skirtingų jaunų žmonių gyvenimai, o vienas personažas primena pati Dave‘ą jaunystėje. Šią labai savalaikę dainą, kai pasaulyje, ypatingai pačioje Amerikoje, vyksta nesutarimai, „Foo Fighters“ jau spėjo atlikti ir gyvai. Tai įvyko praėjusią savaitę – D.Grohlo 52-ojo gimtadienio dieną grupė lankėsi Jimmy Kimmelo vakaro šou.

„Foo Fighters“ naujas singlas gyvai

VIDEO: Foo Fighters – Waiting on a War

„Foo Fighters“ šiemet išleido ir dar vieną singlą pavadinimu „No Son of Mine“. Grupė ne be priežasties vieną po kito pristato naujus kūrinius, dalyvauja televizijos laidose ir dalina interviu. Pakeliui – dešimtasis „Foo Fighters“ albumas „Medicine at Midnight“.

Sony Music nuotr./„Foo Fighters“
Sony Music nuotr./„Foo Fighters“

Jubiliejinis albumas turėjo išeiti dar pernai. Grupė netgi buvo suplanavusi gastroles.

„Pasaulinis turas buvo sudėliotas, marškinėliai pagaminti, netgi sunkvežimiai buvo pakrauti koncertine technika“, – pasakoja Dave‘as Grohlas iš savo vilos Havajuose.

Ten jis planavo praleisti tik trumpas atostogas su savo šeima ir išvykti į pasaulinį turą, tačiau Havajuose liko kur kas ilgiau. Nepaisant lėtai besikeičiančios pasaulinės situacijos, naujasis „Foo Fighters“ albumas pagaliau pasirodys – jau vasario 5 d.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius