Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2018 10 12

Naujas muzikinis duetas „Ӧsom“ pristato savo pirmąją dainą „Forest“

Duetas – Aistė Tomkevičiūtė ir Donatas Kelmelis, susibūrę į muzikinį projektą „Ӧsom“. Po daugybės kūrybinių eksperimentų ir bendro skambesio paieškų, grupė pristato pirmąjį elektroninės muzikos kūrinį, kuriuo skelbia savo muzikinio judėjimo pradžią.
Grupė „Ӧsom“
Grupė „Ӧsom“ / Asmeninio albumo nuotr.

Pagrindinė „ösom“ idėja yra kurti mums artimą stilių. „Ӧsom“ projekto idėją auginame jau metus. Kartu kūrėme, ieškojome ir tobulėjome, tad dainos „Forest“ debiutas mums yra labai svarbus.“ – teigia muzikos kūrėjas D.Kelmelis. „Itin kritiškai vertiname save, visuomet ieškome ką galėtume patobulinti, o šis procesas kūrėjui gali niekada ir nesibaigti… Tad be galo džiugu pagaliau visiems parodyti tai, prie ko taip ilgai ir nuoširdžiai dirbome“ – sako dueto „Ӧsom“ vokalistė A.Tomkevičiūtė.

„Forest“ – tai daina ne tik apie pasiklydusius jausmus, joje slypi šiuolaikinio, gyventi skubančio žmogaus jaumų ir vertybių praradimai. Tik miške gali šaukti „Auu!“ , o tai man primena vaikytėje praleistą laiką su seneliu, kuris veždavosi mane grybauti ar uogauti. Aš dažnai nuklysdavau, o kuomet nerasdavau senelio motociklo, imdavau šaukti – „Auu, seneli, kur tu?“. Dabar tai virto daina – brangaus žmogaus ieškojimą miške perkėliau į muziką.

VIDEO: Ӧsom - Forest

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius