Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 01 31

Naujojo „Biplan“ singlo pristatymas džiugino ir „Chorų karų“ dalyvius (nuotraukos)

Šeštadienio vakarą muzikiniame klube „House of music“ įvyko grupės „Biplan“ koncertas, kurio metu pristatytas naujasis jų singlas „Ji sako“.
Koncerto akimirka
Koncerto akimirka / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.
Temos: 1 „Biplan“

Dauguma „Biplan“ kūrinių dvelkia optimizmu ir šiltumu. Ne išimtis ir naujasis singlas „Ji sako“. Pasak grupės vokalisto Makso, ši daina „itin šviesi:“ „Tai daina, kuri pakelia nuotaiką. Dabar, kai pakankamai pykčio yra aplinkui, manau, reikia kurti tik šviesias dainas, kad išlaikytume pusiausvyrą. Tai yra vienas pagrindinių singlo tikslų“, – sakė grupės lyderis.

Naujasis singlas buvo kurtas net penkis mėnesius. Singlas skirtas tikriems grupės gerbėjams bei radijo stotims. Jis išleistas labai ribotu (tik 100 egzempliorių) tiražu, tad tik patys ištikimiausi galės jį įsigyti.

Nors koncerto metu salė buvo apytuštė, tai nesugadino geros nuotaikos nei grupės nariams, nei ištikimiausiems klausytojams. Dar koncerto pradžioje „Biplan“ nepasididžiavo nusileisti nuo scenos į gerbėjų pulką ir pašėlti kartu su jais. Didžiąją klausytojų dalį sudarė labai linksmai nusiteikę projekto „Chorų karai“ dalyviai.

„Čia atėjo žmonės, kurie nori paklausyti naujos dainos, programos. Dabar taip visur. Tai norma,“ – žmonių skaičiaus neakcentavo Maksas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius