-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2021 08 02

Naujoje „Sun Francisco“ dainoje – instrukcija pamiršusiems, kaip atostogauti

Šeimyninis alternatyvios pop muzikos duetas „Sun Francisco“ pateikia savo vasariškos dainos versiją. Naujojo kūrinio „Summer Vibes (Dismantling)“ nuotaika kitokia nei įprasta vasaros hitams – ji rami, hipnotizuojanti, atpalaiduojanti ir kartu tamsoka, čia dominuoja žemi tonai ir pulsuojantis ritmas. Naujoji „Sun Francisco“ daina skiriama visiems pamiršusiems, kad šiuo metu vasara, paskendusiems buityje ir darbų gausybėje bei norintiems nuo viso to (kad ir trumpam) „atsijungti“.
„Sun Francisco“
„Sun Francisco“ / A.Šidlausko nuotr.

„Dažnai esame taip užsiėmę, kad ta vasara ištinka gana netikėtai. Būna sunku surasti laiko net trumpoms atostogoms, kartais joms tiesiog nebėra jėgų, o ir ištrūkus prie jūros ar vandenyno, atrodo, nebemokame atsipalaiduoti, nebežinome, kaip reikia atostogauti. Tad naujoji mūsų daina kviečia kelioms minutėms panirti į save ir atsijungti nuo aplinkinio pasaulio. Kad ir kur šiuo metu būtumėte, kad ir ką beveiktumėte, padarykite trumpą pertraukėlę“, – apie dainos idėją pasakoja dueto nariai Giedrė ir Maksas.

VIDEO: Sun Francisco – Summer Vibes (Dismantling) (Lyric Video)

Muzikinei dainos „Summer Vibes (Dismantling)“ linijai akomponuoja kaip visuomet pačių atlikėjų kurtas vaizdo klipas-vizualizacija. „Stengėmės, kad vaizdas banguotų drauge su garsu, neužgožtų jo, tačiau būtų įtraukiantis, atspindėtų dainos nuotaiką, idėją ir, svarbiausia, žodžius. Montuojant klipą visai neplanuotai gimė mintis įtraukti ir vaizdų iš savų atostogų – mūsų medaus mėnesio pasakiško grožio saloje Maldyvuose“, – šypsosi dueto „Sun Francisco“ nariai.

Ši „Sun Francisco“ daina yra iš būsimojo debiutinio albumo „Alternate Reality“. Albumas, kaip ir ankstesnės dueto dainos, įrašytas bendradarbiaujant su Lietuvoje puikiai žinomu prodiuseriu Snorre Bergerudu iš „Ymir Audio“ garso įrašų studijos.

VIDEO: Sun Francisco – Nice to Meet You (Official Video)

Tik šiemet debiutavęs duetas jau yra išleidęs Lietuvos ir užsienio melomanų dėmesio sulaukusį trijų dainų industrial stiliaus minialbumą „Nice to Meet You“ bei vieną singlą iš būsimojo pilnos trukmės albumo – lo-fi ir chillwave stiliaus kūrinį „For U“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius