Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 12 07

Naujos „Pinup Girls“ dainos akcentai – pikantiškas tekstas ir užvedantis ritmas

Seksualiu įvaizdžiu ir karštomis fotosesijomis išgarsėjusi merginų grupė „Pinup Girls“ pradėjo rodyti savo muzikinius nasrus – dainininkės pristato jau antrą singlą per pastarąsias kelias savaites.
„Pinup Girls“ grupė
„Pinup Girls“ / Grupės archyvo nuotr.

„Įgavome pagreitį ir nesiruošiame sustoti. Dabar daugiausia laiko praleidžiame įrašų studijoje, kurioje ruošiame naujas dainas gerbėjams, – sako grupės „Pinup Girls“ narės Viktorija, Ieva ir Agota. – Naujas mūsų kūrinys vadinasi „Cirkas“. Jį sukūrė garsi Rusijos atlikėja Niuša. Ji šįmet pelnė Europos MTV muzikos apdovanojimą kaip geriausia Rusijos atlikėja. Labai apsidžiaugėme, kad ši talentinga mūsų bendraamžė davė leidimą perdainuoti ją išgarsinusį superhitą lietuvių kalba.“

Naujasis kolektyvo kūrinys, jį jau girdėjusių nuomone, skamba ne prasčiau nei originalas rusų kalba. Pagyrų sulaukė pikantiškas lietuviškas dainos tekstas, kurį sukūrė radijo stoties „Radiocentras“ laidų vedėjas Simas Stankus. „Cirkas“ yra pirmasis kūrinys, kuriam vaikinas parašė žodžius. „Labas, vėl nauja diena. Aš nuoga, aš balkone“ – taip skambant užvedančiam ritmui prasideda naujausias „Pinup Girls“ radijo singlas. Beje, naujame kūrinyje vis labiau atsiskleidžia vokalinės merginų galimybės.

Ar Viktorijai, Ievai ir Agotai dar nepabodo dainuoti užsieniečių sukurtų kūrinių? „Neslėpsime, atsiranda mus vadinančių tik svetimas dainas perdainuojančia grupe. Tačiau neturime ko gėdytis. Koverius dainininkai atlieka visame pasaulyje. Džiaugiamės, kad pasauliniai muzikos grandai leidžia atlikti savo kūrybą. Vis dėlto tuo pačiu palaikome ir Lietuvos kompozitorius. Mūsų dainų paletėje yra Stanislavo Stavickio-Stano, Lino Adomaičio ir kurti kūriniai, kuriuos su malonumu atliekame koncertuose“, – tikina seksualiosios merginų grupės narės.

Naująją grupės dainą galite išgirsti ČIA.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius