Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2019 12 31

Naujųjų metų naktį Lietuvos žiūrovams – išskirtinis „Antikvarinių Kašpirovskio dantų“ koncertas

Geidžiamiausios Lietuvos koncertinės grupės „Antikvariniai Kašpirovskio dantys“ pasirodymas „Nieko nereikia daryt“ taps pirmuoju koncertu, kurį šalies žmonės išvys naujajame dešimtmetyje. Per tris tūkstančius žiūrovų pritraukęs ir iki šiol didžiausias solinis šių scenos patrakėlių koncertas bus rodomas po vidurnakčio Naujųjų metų naktį per LRT televiziją.
Koncerto akimirkos
Koncerto akimirkos / Igno Avižinio nuotr.

Viename įsimintiniausių savo koncertų „Antikvariniai Kašpirovskio dantys“ praėjusį mėnesį pristatė naujausią albumą „Nieko nereikia daryt“. Netikėtomis staigmenomis scenoje garsėjantys muzikantai pasirodyme įgyvendino ne vieną seną svajonę, o gausiai susirinkusius žiūrovus iš kėdžių pakėlė garsiausiomis savo dainomis ir šių metų hitais – „Mažulė“ ir „Mangai“.

„Tai vienintelis koncertas, su kuriuo norėtume sutikti Naujuosius! „Nieko nereikia daryt“ turas buvo fantastiškas. Aplankėme daug miestų, bet vis tiek nepakankamai... Galima sakyti, kad dabar turas per Lietuvą bus visiškai išbaigtas, koncertą pagaliau pamatys visa Lietuva, o mūsų tortas ant viršūnės gaus savo mangą...“, – šypsosi muzikantai.

Antikvariniai Kašpirovskio dantys | Mažulė (oficialus video):

VIDEO: Antikvariniai Kašpirovskio dantys | Mažulė (official video)

Naujasis albumas ir gastrolės aplink pasaulį nulėmė tai, kad „Antikvariniai Kašpirovskio dantys“ yra tarp nominantų net keturiose M.A.M.A. kategorijose – metų grupės, metų koncertinės grupės, metų dainos („Mažulė“) ir metų vaizdo klipo („Mažulė“). Iki šiol grupė yra laimėjusi keturis M.A.M.A. apdovanojimus: metų proveržio (2016 m.) ir triskart metų vaizdo klipo – „Į Venesuelą“ (2016 m.), „Indai“ (2018 m.) ir „Daug dienų“ (2019 m.).

Didžiausią albumo „Nieko nereikia daryt“ pristatymo koncertą lapkritį Vilniaus „Compensa“ koncertų salėje surengę „Antikvariniai Kašpirovskio dantys čia vieną po kitos traukė žymiausias savo dainas: „Į Venesuelą“, „Gaisrininkų rokenrolas“, „Apie tai, kaip žirafa sumindė kaunietį Antaną“, „Tu mano vasara“, „Indai“, „Daug dienų“, „Žilvitis“, „Nieko nereikia daryt“.

Igno Avižinio nuotr./Koncerto akimirkos
Igno Avižinio nuotr./Koncerto akimirkos

Muzikantai nenurimo tol, kol šoko ne tik „Compensos“ parterio, bet ir balkono žiūrovai. Publiką pakiliai nuteikė nuotaikinga muzika ir dinamiškos grupės narių rokiruotės scenoje, o hitą „Mažulė“ žiūrovų prašymu jiems teko groti net du kartus. Išskirtinį renginį vedė žavioji Gabrielė Martirosian, koncerto metu taip pat prisijungusi prie grupės kartu sudainuoti „Mangus“.

Spalio pabaigoje „Antikvariniai Kašpirovskio dantys“ išleido savo trečiąjį albumą „Nieko nereikia daryt“, kuris pasirodė iškart keturiais formatais – skaitmeniniu, kompaktinio disko, vinilo ir kasetės formatu – bei rudenį leidosi į naujo albumo pristatymo koncertus Lietuvos miestuose.

Pristatydama naująjį albumą grupė taip pat surengė precedento neturinčią kelionę aplink Žemės rutulį, kurios metu aplankė tris žemynus ir sugrojo Indijoje, JAV, Belgijoje ir Lietuvoje. Muzikantai nukeliavo per 40 000 kilometrų, o jų turo pasirodymus stebėjo apie 20 000 žiūrovų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius