Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2017 05 31

Nekenčiamiausias vaizdo įrašas „YouTube“: Justino Bieberio hitui iššūkį meta saldi vokietės daina

Į „YouTube“ kasdien įkeliama tūkstančiai vaizdo įrašų: čia reklamuojasi ir savo vaizdo klipus kelia ir didžiausios muzikos žvaigždės, ir visiški naujokai. Visgi ne visiems pasiseka. „YouTube“ jau visai greitai gali turėti naują nekenčiamiausią visų laikų įrašą – jo reitingai kasasi gilyn greičiau nei Justino Bieberio „Baby“.
Bibi H vaizdo klipas „How it is ( wap bap … )“
Bibi H vaizdo klipas „How it is ( wap bap … )“ / Video kadras

Kadaise populiarios Justino Bieberio dainos „Baby“ vaizdo klipas per septynerius metus buvo peržiūrėtas daugiau nei 1,6 milijardo kartų. Tai – saldi daina, su dar saldesniu paaugliams skirtu vaizdo klipu. Ir pats dainininkas nebuvo labai mėgstamas, todėl nieko keisto, kad būtent jam atiteko nekenčiamiausio „YouTube“ vaizdo įrašo autorystė.

Tačiau laikai keičiasi ir greitai senąjį „Baby“ vaizdo klipą gali aplenkti nauja daina iš Europos. „How it is ( wap bap ... )“, atliekama Vokietijos dainininkės Bibi H, turi daugiau nei 38,5 mln. peržiūrų. Kalbant apie muzikinius klipus, šis skaičius nėra toks jau įspūdingas. Tačiau žurnalistus nustebino kitas statistikos rodiklis – žemyn nukreiptą nykštį (neigiamą įvertinimą) paspaudė beveik 2,3 mln. žiūrovų. Tai – žymiai daugiau nei yra įvertintas bet kuris kitas naujas vaizdo įrašas per tokį trumpą laiką. Per nepilną mėnesį ir pats Justinas Bieberis nesulaukė tiek daug neigiamų vertinimų.

VIDEO: Justinas Bieberis – „Baby“

Kodėl Bibi H klipas taip nekenčiamas? Greičiausiai dėl siaubingos saldžios muzikos ir keistų žodžių. Nemažai komentarų skelbia, kad jie nepajėgė išklausyti net poros dainos minučių. Tačiau pati atlikėja džiaugiasi ir tokiu įvertinimu ir jau yra pasiruošusi sėkmei.

Bibi H pasakojo, kad per dieną klipas pasiekė net 10 mln. peržiūrų, dabar jau beldžiasi į 40 mln. ribą. Neigiami įvertinimai tik padeda dainai populiarėti ir 24 metų merginai didinti savo žinomumą. Kita vertus, blogiausiai vertinamo „YouTube“ vaizdo įrašo šlovė vargiai gali būti maloni.

Štai sparčiausiai nekenčiamumo rekordo link artėjantis Bibi H klipas:

VIDEO: Bibi H - How it is ( wap bap ... ) [Official Video]

Tiesa, dar neaišku, ar rekordas atiteks „How it is ( wap bap … )“. Nors vokietės vaizdo įrašas sparčiai artėja šio tikslo link, „Baby“ turi beveik 8 milijonus neigiamų įvertinimų. Antrasis labiausiai neigiamai vertinamas vaizdo įrašas yra „Call of Duty: Infinite Warfare Reveal Trailer“, trečias – PewDiePie sukurtas „Can this video get 1 million dislikes?“. „How it is ( wap bap … )“ šiame sąraše užima šeštą vietą, tačiau skubiai kopia aukštyn. Nypost.com prognozuoja, kad „How it is ( wap bap … )“ per ateinančius kelis mėnesius viršys nemalonų Justino Bieberio rekordą.

Miley Cyrus vaizdo klipai taip pat dažnai susilaukia stiprių neigiamų įvertinimų, tačiau juos visada nusveria teigiami. Ir naujausi Justino Bieberio klipai yra populiarūs ir labai teigiamai vertinami. Todėl Bibi H nenusimena ir žiūri į ateitį.

Bibi H kanalas turi daugiau nei 4,4 mln. prenumeratorių, daugelis vaizdo įrašų vertinami teigiamai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius