-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti
2014 11 24

„Neteisėtai padaryti“ pristato skandalingo vaizdo klipo anonsą

Pavasarį debiutinį albumą „Skandalas“ pristačiusi dainuojančių mimų grupė „Neteisėtai padaryti“ jau šią savaitę pristatys ir pirmąjį vaizdo klipą, o šiandien gerbėjams pateikia klipo anonsą. Skandalistų etiketę sau klijuojantys ironiškieji mimai žada, kad ir vaizdo klipas bus ne tradicinis.
 „Neteisėtai padaryti“
„Neteisėtai padaryti“ / Roko Miliaus nuotr.
Temos: 1 Muzika

„38 vaikai vienai dienai atsidūrė suaugusiųjų pasaulyje – ne visai legalių dalykų pilname klube, kuriame žaidžiamas pokeris iš saldainių, vyksta nelegalios mimų kovos, ant stalų stovi spalvoto vandens gėrimų taurės, o ore sklando dūmai“, – klipo atmosferą apibūdina grupės nariai. Pasak jų, veiksmas vyksta labai rimtai nusiteikus, tačiau įvykiai – juokingi ar net absurdiški, kuriamas kontrastas dainai.

Vaizdo klipas nufilmuotas dainai „Galvotas“, kuri yra apie žmogaus kaukes, kai bandome slėptis po šypsena, nuslėpti savo silpnumą, nepasitikėjimą, baimes. Tuo tarpu vaizdo klipe pagrindinį vaidmenį atlieka vaikai, kurie imituoja suaugusiųjų pasaulį ir jų silpnybes.

Pirmojo grupės „Neteisėtai padaryti“ vaizdo klipo pristatymas vyks jau lapkričio 27 dieną kino teatre „Pasaka“. „Filmavimo rezultatas atrodo įspūdingai, kelių minučių vaizdo klipe sutalpintos idėjos atskleistos taip, kad kas kartą žiūrint galima surasti vis naujų prasmių“, – teigia grupės nariai.

VIDEO: Neteisėtai Pdaryti - "Galvotas" vaizdo klipo anonsas

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius