Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2009 02 23

Netikėta Manto dovana gerbėjams – „Čiuožki“ singlas (video)

Akimirksniu gerbėjų pamėgtą, kelias savaites radijo stoties M-1 populiariausių dainų viršūnėje esančią Manto dainą „Čiuožki” jau nuo šio pirmadienio galės įsigyti kiekvienas.
Mantas
Mantas / „Promostar“ nuotr.
Temos: 2 Dovana Šokiai

Pastaraisiais metais į daugybę vaidmenų įsisukęs dainininkas išleidžia savo pirmąjį singlą, kuriame bus galima išgirsti ne tik dainą, bet ir pamatyti vaizdo klipą bei smagią šokio pamoką.

Ilgai tylėjęs Mantas prieš pat Naujuosius pristatė savo ilgai brandintą kozirį. Per LNK rodytą „Auksinių širdžių“ apdovanojimų ceremoniją Mantas surengė dainos „Čiuožki” premjerą. Nepaprastai nuotaikingas ir linksmas šou vėliau atsirado internete – populiariajame vaizdo peržiūrų portale „Youtube” dainininko pasirodymo įrašą jau peržiūrėjo beveik 90 000 žmonių.

Laimėjęs du Lietuvos televizijos surengtus šou Mantas šiandien labiausiai gailisi, kad dainą „Čiuožki“ įrašė per vėlai.

Gerbėjus džiugins ypatinga kaina

„Šią savaitę pasirodžiusio mano singlo „Čiuožki“ kaina prekybos vietose bus tik 6,99 Lt. Noriu, kad kiekvienas Lietuvos gyventojas, kuriam patinka mano naujoji daina, turėtų galimybę ją nusipirkti, todėl kaina yra tikrai nedidelė, labiau simbolinė. Tai mano dovana gerbėjams”, – sako savo pirmąjį singlą išleidęs Mantas.

Kompaktinėje plokštelėje klausytojų laukia originali dainos „Čiuožki” versija, jos remiksas, angliškoji dainos versija „Chase me” bei nuotaikingas dainos „Čiuožki” vaizdo klipas. Režisieriaus Ričardo Marcinkaus sukurtame darbe, be dainininko, nusifilmavo populiarieji Gyčio Ivanausko teatro aktoriai, pats šokio autorius Gytis bei Evaldas Taujanskas ir Edita Užaitė.

Gytis Ivanauskas išmokys čiuožti

Tačiau dar viena staigmena laukia visų Gyčio Ivanausko talento gerbėjų. Šešis šokio spektaklius pastatęs choreografas Manto singlui parengė ne tik patį dainos „Čiuožki” šokį, bet ir smagią pamoką, kaip išmokti šokti. Gytis sutinka, kad naujoji daina be šokio būtų ne tokia gera, kaip ir šokis be dainos. „Muzika, vaizdas ir net stilius vienas kitą papildė, taip gavome ypatingą sinergiją“, – tvirtina jis.

Paklaustas, kaip gimė pats šokis, choreografas papasakojo: „Mantas davė dainą ir papasakojo savo idėją, būsimą stilių. Šokis, svarbiausia, turėjo būti nuotaikingas, patrauklus ir kabinantis. Man iš karto labai patiko daina, nes kitu atveju nebūčiau to ėmęsis. Netrukus susitikome dar kartą ir jam pristatėme savo varianto ištrauką – Mantas pasakė, kad tai tiesiai į dešimtuką. Liko tik visa tai užbaigti.“

„Mūsų „Čiuožki” pasirodymas pašiepia aštunto dešimtmečio nesubrendusių moksliukų šimtadienio šventę, – šokio esmę pristato autorius. – Tai man  buvo pirmas kartas, kai dirbau su Mantu, ir, manau, bendradarbiavimas pavyko šimtu procentų. Labai džiaugiuosi, kad iš karto radome bendrą kalbą“, – sako G.Ivanauskas.

Gailisi, kad dainą susapnavo per vėlai

Laimėjęs du Lietuvos televizijos surengtus šou Mantas šiandien labiausiai gailisi, kad dainą „Čiuožki“ įrašė per vėlai. Dainininkas, kuris šią dainą susapnavo gruodžio pradžioje, tikina, kad jeigu taip būtų nutikę truputį anksčiau, jis tikrai būtų dalyvavęs visai neseniai pasibaigusiame „Dainų dainos“ konkurse. Kas žino, kaip šiame konkurse būtų sekęsi gerbėjų jau pamėgtam išskirtiniam Manto ir G.Ivanausko šou, teigiama pranešime spaudai.

Mantas prisipažįsta, kad nors kartais mėgsta pabėgti nuo dėmesio ir atostogaudamas atsipūsti nuo įtempto koncertų grafiko, džiaugiasi, kad gerbėjai jo niekada nepamiršta. „Noriu padėkoti visiems, kurie mane palaiko, rašo laiškus, SMS. Juk atlikėjams labai svarbu, kad kai ką nors darai, visa tai patiktų žmonėms. Ačiū tiems, kurie šėlsta koncertuose, ačiū, kad mokate linksmintis”, – sako vienu seksualiausių vyrų Lietuvoje vadinamas dainininkas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius