-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti
2021 07 22

Niko Barisas išleido vasarai skirtą dainą: „Visi kartojo, kad gali būti hitas“

Atlikėjas Niko Barisas pristato specialiai vasarai skirtą kūrinį „Mėlynas Dangus“. Tai yra trečiasis kūrinys, kurį Niko Barisas pristato šiais metais. Prieš tai išleisti kūriniai „Pirmas bučinys“ bei „Airbnb“ buvo šiltai sutikti atlikėjo gerbėjų ir susilaukė didelio jų palaikymo.
Niko Barisas
Niko Barisas / Martyno Stankaičio nuotr.
Temos: 2 Muzika Dainos

Kūrinį „Mėlynas dangus“ atlikėjas pradėjo rašyti dar pavasarį, kai visi laukė vasaros ir gerų orų, tačiu pats kūrinys iki galo buvo parašytas atėjus karščiams. Niko Barisas prisipažįsta, kad visada norėjo sukurti kūrinį, kuris būtų skirtas būtent šiltajam metų laikui.

Martyno Stankaičio nuotr./Niko Barisas
Martyno Stankaičio nuotr./Niko Barisas

„Mėlyno Dangaus“ pradinė stadija gimė dar pavasarį, prieš prasidedant vasaros karščiams. Visą gyvenimą norėjau sukurti specialiai vasarai skirtą kūrinį, tad atsiradus „Mėlyno Dangaus“ fragmentams, pasidėjau jį į stalčių, kol sulauksiu vasaros ir galėsiu jį užbaigti. Užplūdus beprotiškiems karščiams, nuvažiavau į studiją ir kūrinys automatiškai pasirašė pats“, – pasakoja Niko Barisas.

Atlikėjas neslepia, kad yra savikritiškas ir užtrunka, kol gali parodyti kūrinį net patiems artimiausiems. „Mėlynas Dangus“ susilaukė labai pozityvios aplinkinių reakcijos – kūrinį gerai įvertino ne tik Niko Bariso artimiausia aplinka, bet ir jo gerbėjai, kurie jau turėjo progą išgirsti kūrinį praeitą savaitgalį vykusiame „Žagarės Vyšnių festivalyje“.

Martyno Stankaičio nuotr./Niko Barisas
Martyno Stankaičio nuotr./Niko Barisas

„Pirmos reakcijos žmonių, kuriems parodžiau jau užbaigtą kūrinį, buvo labai pozityvios ir visi kartojo, kad tai gali būti mano hitas. Šį kūrinį pirmą kartą atlikau praeitą savaitę Žagarėje vykstančiame „Vyšnių festivalyje“. Buvau apstulbęs, kaip žmonės, pirmą kartą girdėdami šį kūrinį, įsiminė visus žodžius ir garsiai dainavo priedainį“, – prisiminimais dalinasi atlikėjas.

Naujausią kūrinį „Mėlynas Dangus“ galite pasiklausyti:

VIDEO: Niko Barisas - Mėlynas Dangus

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius