-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti
2020 02 04

Niko Barisas pristato kūrinį „Rožiniai akiniai“: įkvėpė asmeniniai išgyvenimai

Įrašų kompanija „OpenPlay“ pristato naujausią reperio Niko Bariso dainą „Rožiniai akiniai“. Naktinio pasivažinėjimo po miestą garsais parašytas muzikos takelis ir melodinga Niko vokalo linija pasakoja apie jausmus dviejų žmonių, kurie gyvena savo fantazijų pasaulyje ir nebesupranta realybės.
Niko Barisas
Niko Barisas / Martyno Stankaičio nuotr.
Temos: 2 Muzika Dainos

Electro skambesio detalės pripildo šį kūrinį šiuolaikiška nostalgija ir emocijomis, kurias jaučia įsimylėjeliai, užsidėję „Rožinius akinius“.

„Kūrinys gimė vasaros pabaigoje, pasibaigus festivalių ir koncertų maratonui. Kiekvieną kartą, kai praeina diena po koncerto, jautiesi kiek tuščias ir atvykęs į kitą pasaulį“, – dalijasi išgyvenimais Niko.

„Nebėra gerbėjų, kurie su manimi kelia rankas į viršų, dingsta dėmesys, tad namie jautiesi lyg būtum grįžęs iš kitos realybės ar filmo. Todėl šias emocijas perkėliau į santykių prizmę, taip ir gimė šis kūrinys.“

Įvertinkite:

VIDEO: Niko Barisas - Rožiniai Akiniai

„Rožiniai akiniai“ yra pirmasis iš dviejų Niko Bariso singlų, kurie pasirodys iki datos, ypatingos pačiam atlikėjui ir jo gerbėjams.

Kaip rašoma pranešime spaudai, vasario 14d. Kauno Lofte „Gargaras“ įvyks debiutinio Niko albumo „Ką Tu Man?“ pristatymo koncertas. Renginyje publika išgirs gyvą kylančio repo kūrėjo RPTLE pasirodymą bei jaunąjį didžėjų ir prodiuserį Aivaras K iš Lithuania HQ įrašų kompanijos. Taip pat „OpenPlay“ komanda žada keletą netikėtų scenos svečių, kurie tikrai nustebins klausytojus savo pasirodymais.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius