Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 08 24

Onsa vėl uždainavo angliškai ir pristatė naują dainą

Atlikėjas Onsa grįžta prie savo ištakų – dainų anglų kalba – ir muzikos mylėtojams siūlo naują savo kūrinį „Fear Of Mine“, teigiama išplatintame pranešime spaudai.
Onsa
Onsa / JP music nuotr.

„Darbinga vasara – taip galėčiau apibūdinti pastarąjį laiką, – šypsodamasis kalba atlikėjas. – Per pastaruosius du mėnesius radijo stotis ir, žinoma, klausytojų ausis pasiekė du mano nauji kūriniai – „Visą Tave“ bei „Ant pasaulio krašto“. Džiaugiuosi, kad jie yra grojami radijo stotyse ir tikrai sulaukiau tik gerų atsiliepimų. Tai buvo itin svarbu, nes prie paskutiniųjų kūrinių dirbu pats – viską darau nuo pradžios iki pabaigos. Na, o dabar siūlau ir dar vieną savo dainą „Fear Of Mine“.

Naujausia atlikėjo daina „Fear Of Mine“ sukurta dar 2006 m., tačiau tik dabar atrado savo aranžuotę ir yra skelbiama viešai. Tai dar vienas Onsos prodiusuotas kūrinys, įrašytas savoje įrašų studijoje.

„Fear Of Mine“ sukūriau būdamas 16 metų. Ši daina, manau, nebus labai mylima Lietuvos radijo stočių, kadangi tiek kuriant, tiek ir įrašinėjant netaikiau į jokius radijo formatus. Na, nebent dainos trukmės atžvilgiu. Tačiau viliuosi, kad ir ji atras savo klausytoją tarp melomanų“, – apie savo naują dainą kalba Onsa.

VIDEO: Onsa - Fear Of Mine

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius