Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2020 04 24

Paluknio aerodrome – pirmasis koncertas iš automobilių: atvyko ir nemažai žvaigždžių

Penktadienio vakarą smalsuoliai rinkosi į koncertų ciklo „Drive in Live“ atidarymą, kuris vyko Paluknio aerodrome. Ir nors koncerto nebuvo galima klausytis atsidarius automobilio lango, tačiau klausytojai tai galėjo padaryti įsijungus radijo dažnį, per kurį tiesiogiai buvo transliuojamas koncertas.
Giedrė Kilčiauskienė, Justinas Jarutis, koncertas po atviru dangumi
Giedrė Kilčiauskienė, Justinas Jarutis, koncertas po atviru dangumi / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Paluknio aerodorome vykusį koncertą pradėjo jausmingų melodijų ir balso savininkė Giedrė Kilčiauskienė, kurios pasirodymo susirinkusieji klausėsi tiesiogiai iš automobilių. Ir nors koncerto metu nebuvo galima atsidaryti automobilio langų, tačiau klausytojai muziką galėjo laisvai išgirsti per specialų radijo dažnį.

Negana to, sėdintys automobiliuose galėjo pasijusti lyg tikrame koncerte, nes čia jų laukė didelė scena, šviesų ir video instaliacijos.

Juliaus Kalinsko / 15min nuotr./Giedrė Kilčiauskienė
Juliaus Kalinsko / 15min nuotr./Giedrė Kilčiauskienė

Be to, koncerto pasiklausyti atvyko ir dainininkai Vaidas Baumila, Monika Pundziūtė, Justinas Jarutis, humoristas bei laidų vedėjas Paulius Ambrazevičius su žmona Kristina Ambrazevičiene.

„Taip, aš jaudinuosi, bet žinai, ko nebijau? Aš niekada nebijojau novatoriškumo ir labai džiaugiuosi, kad man pasitaikė tokia galimybė. Reikia džiaugtis ir tą aš darau. Norisi, kad viskas techniškai, gerai pavyktų. Žmonės tiesiog turėtų gerą laiką, malonumą ir realiai taip ir bus, nes kitaip būti negali“, – Ramūnui Zilniui prieš koncertą sakė atlikėja.

Juliaus Kalinsko / 15min nuotr./Justinas Jarutis
Juliaus Kalinsko / 15min nuotr./Justinas Jarutis

Renginio organizatoriai pabrėžė, kad dėl viruso, kuris nenustatytam laikui paralyžiavo pramogų sektorių, neketina pasiduoti ir nusprendė ieškoti naujų galimybių judėti.

Koncerto akimirkos – 15min galerijoje:

Tiesa, organizatoriai taip pat nurodė taisykles, kurias reikia žinoti, norint atvykti į „Drive in Live“ koncertus:

  1. Koncertą klausyti ir stebėti bus galima tik iš automobilio, su kuriuo atvykstama. Viename automobilyje gali būti ne daugiau kaip du žiūrovai (šis apribojimas netaikomas šeimos nariams, jeigu bus pateikti atitinkami, tai įrodantys dokumentai). Automobiliai, kuriuose bus daugiau nei du žmonės (ne šeimos nariai), bus paprašyti palikti renginio teritoriją ir pinigai už bilietus nebus grąžinami.
  2. Siekiant maksimaliai išvengti kontaktų karantino metu, žiūrovams, atvykusiems į renginio teritoriją išlipti iš automobilio draudžiama. Išlipti iš automobilio bus galima tik kilus sveikatos problemoms. Ir šiuo atveju žiūrovas privalo laikytis būtinųjų karantino reikalavimų ir, esant galimybei, nedelsiant grįžti į savo automobilį. Apie pablogėjusią sveikatą būtina pranešti pagalbos telefonu 112.
  3. BIO tualetai renginio metu veiks tik prie įvažiavimo į teritoriją. Norint pasinaudoti BIO tualetu, žiūrovas privalo laikytis būtinųjų karantino reikalavimų. BIO tualetus po kiekvieno apsilankymo dezinfekuos spec. tarnyba.
  4. Automobiliai renginio vietoje parkuojami pagal automobilio gabaritus didėjančia tvarka, laikantis parkavimo reguliuojančio darbuotojo nurodymų, kad visiems renginio dalyviams būtų užtikrintas kokybiškas vaizdas į koncerto sceną.
  5. Pasibaigus koncertui prašome laikytis parkavimą reguliuojančio darbuotojo nurodymų ir nepalikti automobilio renginio vietoje ilgiau nei būtina.
  6. Renginyje negali dalyvauti asmenys, kuriems pasireiškia ūmios kvėpavimo takų infekcijos simptomai (karščiavimas, kosulys, dusulys).
  7. Renginyje nerekomenduojama dalyvauti 60 metų amžiaus ir vyresniems, taip pat sergantiems lėtinėmis ligomis asmenims.
  8. Visi renginio dalyviai privalo laikytis asmens higienos – rankų higiena, kosėjimo ir čiaudėjimo etiketas ir k.t.
  9. Vietų ir bilietų skaičius į kiekvieną renginį yra riboti.
  10. Automobiliai įleidžiami likus pusvalandžiui iki koncerto pradžios.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius