Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti
2018 11 14

Pasaulinio garso roko grupė „Muse“ surengs koncertą Latvijoje

Pasaulinio garso roko žvaigždės ir dukart „Grammy“ apdovanojimų laimėtojai „Muse“ sugrįš į Latviją surengti paties įspūdingiausio šou savo karjeroje.
Grupė „Muse“
Grupė „Muse“
Temos: 1 „Muse“

Vienintelis britų roko grupės gastrolių „Simulation Theory World Tour“ koncertas Baltijos šalyse įvyks birželio 12 d. „Arena Riga“ arenoje Rygoje.

„Muse“ – „Something Human“:

VIDEO: MUSE - Something Human [Official Music Video]

„Mes visada stengiamės sukurti impresyvius pasirodymus, tokius, kurių publika dar niekada nebūtų mačiusi. Praėjusių gastrolių metu arenas užpildėme dronais, o dabar esame pasiruošę žengti dar toliau. Turime daugybę idėjų, pavyzdžiui – naudoti magnetus, kurių pagalba galėtume skrieti ore virš scenos. Mes ruošiamės surengti didžiausias savo gastroles, kurios nurautų stogą su tokiais dalykais, kokių žiūrovai dar niekada ir niekur nėra matę“, – apie gastroles sakė „Muse“ lyderis Matt Bellamy.

„Muse“ – „Thought Contagion“:

VIDEO: MUSE - Thought Contagion [Official Music Video]

Populiariausių roko grupių elite garbingą vietą užimanti „Muse“ gastrolėse pristatys naują albumą „Simulation Theory“. Aštuntasis rokerių studijinis darbas buvo išleistas praėjusį penktadienį (lapkričio 9 d.). Tai yra pirmasis grupės albumas nuo 2015 m. pasirodžiusio „Drones“, kuris tapo perkamiausiu įrašu daugelyje pasaulio šalių, tarp jų Jungtinėse Amerikos Valstijose.

„Muse“ – „The Dark Side“:

VIDEO: MUSE - The Dark Side [Official Music Video]

Naujus kūrinius, tarp jų dideliais hitais tapusius singlus „Dig Down“, „Thought Contagion“, „Something Human“, „The Dark Side“, „Pressure“ ir „Algorithm“, „Muse“ įrašė kartu su žinomais prodiuseriais Rich Costey, Mike Elizondo, Shellback ir Timbaland. Iliustracijas albumui kūrė garsus menininkas Kyle Lambert, dirbęs su kino filmų „Stranger Things“ ir „Jurassic Park“ reklamomis. Albumo viršelio autorius yra filmų „Star Wars: The Last Jedi“ ir „Avengers: Infinity War“ dailininkas Paul Shipper. Planuojama, kad visoms vienuolikai naujų albumo dainų bus sukurti vaizdo klipai.

„Muse“ – „Pressure“:

VIDEO: MUSE - Pressure [Official Music Video]

Nuo susikūrimo 1994 m. grupė „Muse“ mėgaujasi ne tik gerbėjų, bet ir muzikos kritikų simpatijomis. Rokeriai yra pelnę daugybę apdovanojimų, tarp kurių prestižiniai „BRITs“, „NME“, „Q“, „Kerrang!“ ir „MTV“ įvertinimai. Dvi „Grammy“ statulėles laimėjusi grupė pasaulyje yra pardavusi daugiau nei 20 mln. įrašų.

Pasaulinių gastrolių „Simulation Theory World Tour“ koncerte Rygoje „Muse“ ne tik pristatys albumą „Simulation Theory“, bet ir atliks visas geriausias savo dainas „Starlight“, „Supermassive Black Hole“, „Hysteria“, „Time Is Running Out“, „Resistance“, „Madness“, „Knights Of Cydonia“ ir daugelį kitų.

Prekyba bilietais į „Muse“ koncertą Rygoje prasidės jau šį penktadienį (lapkričio 16 d.) nuo 10 val.

„Muse“ – „Algorithm“:

VIDEO: MUSE - Algorithm [Official Music Video]

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Vasarinių padangų sezonas: kur rasti geriausią kainos ir kokybės santykį?
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius