Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2015 12 11

Patvirtinta britų popmuzikos žvaigždės Mikos koncerto Kaune data

Ketvirtadienį Lietuvą apskriejo žinia, kad kitais metais Kaune savo koncertą surengs britų popmuzikos žvaigždė Mika. Šiandien koncerto organizatorius paskelbė jau patvirtintą koncerto datą – gegužės 23-iąją.
Dainininkas Mika
Dainininkas Mika / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Mika vienintelį koncertą mūsų šalyje surengs gegužės 23 d. „Žalgirio“ arenoje Kaune.

Vieša bilietų prekyba prasidės gruodžio 14 d. Bilietais prekiaus bilietupasaulis.lt.

Libaniečių kilmės dainininko pasirodymas Lietuvoje yra įtrauktas į pasaulinį gastrolių turą, kurio metu Mika pristatys savo naujausią albumą „No Place in Heaven“, o taip pat atliks populiariausius savo hitus – „Grace Kelly“, „Relax, Take It Easy“, „Lollipop“, „Big Girl (You Are Beautiful)“, „Happy Ending“ ir kitas visiems puikiai žinomas dainas.

2010 m. Mika pirmą kartą lankėsi Lietuvoje ir surengė nepamirštamą pasirodymą Jūros šventės metu. Koncertas vyko Klaipėdos kruizinių laivų terminale ir tūkstančiai gerbėjų iki šiol puikiai prisimena spalvingą ir beprotiškai ekspresyvų charizmatiškojo atlikėjo šou.

Tarptautine muzikos sensacija vadinamas Mika gimė 1983 m. Beirute, libanietės ir amerikiečio šeimoje. Kai jam tebuvo vieneri, iš karo kamuojamo Libano būsimos žvaigždės šeima persikėlė gyventi į Paryžių, o kai berniukui sukako devyneri – išsikraustė į Londoną. Čia MIKA mokėsi prestižinėje Vestminsterio mokykloje ir Karališkajame muzikos koledže.

VIDEO: MIKA - Talk About You

Svaigios karjeros startu jam tapo 2006 m. išleistas singlas „Relax, Take It Easy“, o sėkmę užtvirtino 2007 m. milžiniško populiarumo sulaukęs hitas „Grace Kelly”. Singlas buvo parduotas daugiau kaip 3 milijonų egzempliorių tiražu, o debiutinis albumas „Life in Cartoon Motion“ akimirksniu tapo Nr.1 Didžiojoje Britanijoje ir dar vienuolikoje kitų šalių. Antrasis studijinis albumas „The Boy Who Knew Too Much“ pateko į dešimtukus daugelyje šalių, o trečiajame „The Origin of Love“ Mika bendradarbiavo su tokiomis žvaigždėmis kaip Pharrelas Williamsas, Ariana Grande, Nickas Littlemore'as ir kitais.

VIDEO: Mika ir Ariana Grande – „Popular“

Naujausias, jau ketvirtas, studijinis dainininko albumas „No Place in Heaven“ pasirodė 2015 m. birželio 15 d., daugelyje šalių iškart pateko į hitų „Top – 10“, o Italijoje jau tapo auksiniu.

Mika ne kartą buvo nominuotas prestižiniams apdovanojimams, kurių ne vieną laimėjo – tai „World Music Awards“, „Grammy“, „MTV Awards“ Europoje, Azijoje, Australijoje ir Japonijoje, „Capital Radio Awards“, „Vodafone“, „Virgin Media“, „Q Magazine“, Britų muzikos apdovanojimai, „Ivor Novello“ premija ir daugelis kitų. Dainininkas taip pat yra vieno svarbiausių Prancūzijos apdovanojimų – Literatūros ir menų ordino – kavalierius. Šiuo metu MIKA teisėjauja šou „X faktorius“ Italijoje ir yra prancūziško projekto „Balsas“ mokytojas. Atlikėjas yra pardavęs daugiau kaip 10 milijonų įrašų kopijų 32 pasaulio šalyse.

VIDEO: MIKA - Good Guys

Dainininkas kilęs iš didelės šeimos ir turi vieną brolį bei tris seseris. Viena iš seserų – Yasmin, kurianti DaWack kūrybiniu slapyvardžiu – yra mados dizainerė, ji taip pat yra dviejų pirmųjų brolio albumų viršelių autorė. Be anglų, MIKA dar laisvai kalba prancūzų, ispanų ir italų kalbomis, supranta Libano arabų kalbos dialektą. Nors atlikėjas devynerius metus studijavo mandarinų kalbą, kol kas nėra tobulai jos įvaldęs, skirtingai nuo savo trijų seserų, kurios laisvai ja bendrauja.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius