Tiesiogiai

Tiesiogiai po gaisro Paneriuose: ugniagesių vado ir oro užterštumo tyrėjų komentaraiTiesiogiai po gaisro Paneriuose: ugniagesių vado ir oro užterštumo tyrėjų komentarai

2017 10 22

Petras Daunys: „Su Montvydu krepšinio komandoje liksime draugais, o projekte – konkurentais“

Šį sekmadienio vakarą  prie televizorių ekranų pritraukė paskutinė „Lietuvos balso“ akloji perklausa. Mokytojų komandose vos kelios vietos, todėl paskutiniams dalyviams keliami reikalavimai tapo aukštesni nei iki šiol – mokytojai savo kėdes atsuko tik dėl tų, kurių sėkme projekte abejoti jau nebegalėjo. 
Petras Daunys
Petras Daunys / „Lietuvos balso“ nuotr.

Vienas jų – jau spėjęs išgarsėti atlikėjas bei radijo laidų vedėjas Petras Daunys. Jau siužete vaikinas atskleidė pikantišką detalę, kad su vienu iš projekto mokytojų, Donatu Montvydu, jie labai gerai pažįstami – abu vaikinai žaidžia vienoje krepšinio komandoje „Kažkur matyti“. Tačiau pats Donatas geram bičiuliui raudonojo mygtuko nepaspaudė ir bičiulio balso nepažino... Didžiojoje scenoje jau ne kartą pasirodęs Petras Daunys savo pasirinkta daina privertė atsisukti tik Džordaną Butkutę.

„Nesitikėjau nieko ir galvojau bus kaip bus. Sakiau, paliksiu viską tam vidiniam impulsui ir padarysiu taip, kaip reikia padaryti. O viskas nutiko dar lengviau – atsisuko viena Džordana, todėl nereikėjo nieko per daug vargti ir rinktis“, – po laidos kalbėjo Petras ir atvirai pripažino, kad tai, kad jam neatsisuko krepšinio aikštelės draugas, iš tikrųjų yra žymiai geriau.

„Lietuvos balso“ nuotr./Donatas Montvydas
„Lietuvos balso“ nuotr./Donatas Montvydas

„Nebuvo labai apmaudu, kad Donatas neatsisuko. Nieko asmeniško, tačiau visų pirma negalvojau apie tai. O visų antra, jei jis būtų atsisukęs vienas, po to būtų nepatogi situacija, nes žinot, kaip būna Lietuvoje. Po to visi tik šnekėtų, kad mes draugai, kad jis man padeda, prastumia ar panašiai. Gal ir gerai, kad nebus tų asmeniškumų. Komandoje liksime draugais, na, o projekte, dabar jau taip išeina, kad konkurentais“, – kalbėjo Petras.

Dėl to, kad žinomam atlikėjui atsisuko vos vieno mokytojo kėdė, Petras visai nesigraužia ir sako, jog svarbiausia tai, kad jis jau projekte, o visa kita jau priklausys nuo jo paties pastangų ir mokėjimo surasti savo klausytojus. Visgi vaikinas atvirai pripažįsta, kad savo pasirodymu patenkintas nebuvo. „Dėl savo pasirodymo galvoju dviprasmiškai: iš vienos pusės pasirodžiau taip, kaip galėjau geriausiai tuo metu, o iš kitos pusės labai patenkintas nesu, nes ir jaudinausi, ir suklydau dainuodamas. Tikrai dar neparodžiau visų savo balso galimybių, galima sakyti, kad tyčia rinkausi tokį kūrinį, kuriame dar galėčiau savo balsą pataupyti, o visas jo galimybes parodyti kitame etape“, – neslepia Petras.

Fotogenijų nuotr./Petras Daunys
Fotogenijų nuotr./Petras Daunys

Tačiau Džordana Butkutė tokiems Petro žodžiams tikrai nepritartų. Po jo pasirodymo mokytoja jam iškart prognozavo pergalę: „Tai, ką aš dabar girdėjau ir mačiau, aš esu tikra, kad gali ir laimėti“.

Tokiems Džordanos žodžiams paantrino ir šį vaikiną gerai pažįstantis Donatas Montvydas, kuris tik atsisukęs neslėpė apmaudo, kad Petrui nepaspaudė raudonojo mygtuko. „Jis tikrai gali laimėti, aš jį pažįstu. Petrai, aš žinau, kaip tu dainuoji. Ir aš žinau, kad tu gali žymiai geriau viską padaryti ir kalbant ne tik apie šį kūrinį“, – pagyrimų Petrui Dauniui negailėjo Donatas Montvydas.

Jau nuo kito sekmadienio, „Lietuvos balsas“ pradės naują ir visų laukiamą etapą „nokautus“, kuriame kiekvienos komandos nariai bus suskirstyti į grupes po tris ir surengs geriausius pasirodymus, nes iš trijų savo komandos narių mokytojas galės pasilikti tik vieną.

TAIP PAT SKAITYKITE: Donatas Montvydas švenčia 30-metį: apie tėvystę, karjeros užmojus ir brandą

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius