Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2018 04 12

„Pikaso“ pristato naują dainą ir kviečia į didžiausią savo pasirodymą

Grupė „Pikaso“ savo gerbėjams pristato didžiulės sėkmės susilaukusio jubiliejinio turo „18+“ finalinį koncertą. Finalinis koncertas „18+“ liepos 20 d. 20 val. įvyks Palangos koncertų salėje.
Grupė „Pikaso“
Grupė „Pikaso“ / Asmeninio albumo nuotr.

Tai didžiausias šiais metais įvyksiantis grupės solinis pasirodymas. Taip pat vaikinai pristato ir naujausią dainą „Paliksiu žinutę“, kurią sukūrė šių metų eurovizinės dainos autorius Vytautas Bikus.

„Ačiū už meilę, kurią jautėm viso turo metu! Klaipėda, Kaunas, Šiauliai, Alytus, Panevėžys, Plungė, Mažeikiai! Šitų vakarų nepamiršim. Palangos koncertų salė 07 20. Pasižymėkit. Ten bus labai gerai. Mylim!“ – sakė Haroldas, Rokas ir Valdas.

Šiemet grupė atsisakė koncertuoti įvairiuose Palangos klubuose ir surengs šį vienintelį pasirodymą šiame mieste. Vaikinai sakė: „Surengsime patį geriausią grupės koncertą.“

VIDEO: Pikaso - Paliksiu žinutę

Turo metu dainas „Sudie“ ir „Dešimt priežasčių“ atlikti grupė į sceną pasikviesdavo įvairias žinomas Lietuvos dainininkes. Šį tradicija bus tęsiama ir šį kartą, o tokių viešnių grupė žada ne vieną. Tai pat bus pristatyta ir viena visiškai nauja daina - duetas su visiems labai gerai žinoma grupe. Kokia tai grupė, vaikinai neatskleidžia ir priduria, kad metų koncerte galima tikėtis išvysti tik pačius geriausius.

Koncerte skambės geriausios per 18 grupės gyvavimo metų sukurtos dainos. Tačiau nebus pamiršti ir nauji kūriniai. Tarp jų ir naujausia grupės daina „Paliksiu žinutę“.

Tai daina yra apie tai kaip kartais sunku yra pasakyti ką jauti, ką padarei ar kas tave slegia. Dažnai nešiojamės emocijas kažkur giliai viduje, negalėdami jų pasakyti žmogui, kuris mums rūpi. Atrodytų paprasta – jei kažkas tau svarbus – tiesiog pasakyk tai. Bet realybėje neretai stengiamės pabėgti nuo to, ką jaučiame.

Gedimino Balčiūno nuotr./„Pikaso“ koncerto akimirka
Gedimino Balčiūno nuotr./„Pikaso“ koncerto akimirka

Žinoma, nereikia teksto suprasti tiesiogiai. Palikti žinutę, tai nereiškia ją palikti feisbuke ar nusiųsti SMS, nors šiais technologijų laikais tai visiškai įprastas dalykas, ir daugelis iš mūsų esame taip pasielgę. Dabar tai dalis mus supančios aplinkos.

Dainos autorius – V.Bikus – sukūrė šių metų Lietuvai „Eurovizijoje“ atstovausiantį kūrinį atlikėjai Ievai Zasimauskaitei.

„Džiaugiamės, kad galime dirbti su geriausiais dainų kūrėjais. Šis prodiuseris tai vienas šiuolaikiškiausių ir įdomiausiai kuriančių profesionalų”, – sakė „Pikaso“ vyrukai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius