-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti
2011 11 22

„Pinup Girls“: „Nesistebėkite, turime superhitą“

Grupės „Pinup Girls“ stovykloje neseniai vyko didelė šventė. Ne, nė viena kolektyvo narė neminėjo savo gimtadienio, tačiau išvaizdžių ir vyrus iš proto varančių dainininkių projektas jau gyvuoja 200 dienų. Ta proga prodiuseris Stanislovas Stavickis-Stano sukūrė merginoms naują superhitą, kuris pavadintas „Nesistebėk“, teigiama išplatintame pranešime spaudai.
„Pinup Girls“
„Pinup Girls“ / Grupės archyvo nuotr.

„Tos 200 dienų, praleistų scenoje, kardinaliai pakeitė mūsų gyvenimą. Naujasis periodas leidžia mums sulig kiekviena diena tobulėti ir stengtis dėl gerbėjų. Neslėpsime: siekiame tapti geidžiamiausia Lietuvos grupe, – savo planus dėsto „Pinup Girls“ narės. – Beveik kas mėnesį pristatome ne tik naują įvaizdį, bet ir dainą. Naujasis mūsų kūrinys „Nesistebėk“ taps jau ketvirtuoju radijo singlu. Labai tikimės, kad greitai galėsime šią dainą vadinti savo vizitine kortele. Jau kelis kartus koncertuose šį kūrinį pristatėme publikai, abu kartus teko kartoti. Todėl galime drąsiai teigti: „Nesistebėkite, turime superhitą!“

Atlikėjos negali atsidžiaugti bendradarbiavimu su lietuviškos muzikos genijumi Stano, kuris yra sukūręs tokius garsius kūrinius, kaip „Meilės simfonija“, „Skrisim“, ir tapęs populiariausiu muzikos kūrėju Lietuvoje. „Dirbti su Stano yra labai lengva ir įdomu. Jis tobulai kuria popmuziką. Sugeba sujungti kelis muzikos stilius, puikiai išmano kūrinių dinamiką, rašo gražius tekstus. Jis toks pat tobulas kaip ir Deivydas Zvonkus, tik dar kur kas dailesnis“, – komplimentus savo muzikos prodiuseriui žeria „Pinup Girls“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius