2013 01 11

„Pinup girls“ prodiuserė Neringa Zeleniūtė M.A.M.A. apdovanojimams pasipuošė efektinga suknia

Penktadienio vakaras Kaune virto ne tik muzikos bet ir stiliaus fiesta. Mat kol muzikantai ruošėsi savo pasirodymams scenoje, VIP zonoje žinomos moterys stebino įsispraudusios į įspūdingas sukneles. Štai prodiuserio ir M.A.M.A. apdovanojimų pirmininko Martyno Tylos mylimoji Neringa Zeleniūtė pasirodė su ypatingo grožio ir gana seksualia suknele.
Neringa Zeleniūtė
Neringa Zeleniūtė / Teodoro Biliūno / BNS nuotr.

Žemę siekianti, juoda ir permatoma Olgos Filatovos ir Ainos Zinčiukaitės kurta suknelė pabrėžė nepriekaištingą merginų grupės „Pinup girls“ prodiuserės figūrą. O įspūdingas jos dizainas apnuogino moters kojas, pečius ir nugarą.

Portalui Žmonės.lt pasiteiravus, ar ji ilgai rinkosi vakarinį apdarą, N.Zeleniūtė patikino, kad ilgai rinktis apdarus tiesiog nebuvo laiko. Mat renginio organizatoriai beveik savaitę plušėjo besiruošdami tiesioginei muzikos apdovanojimų transliacijai.

Teodoro Biliūno/Žmonės.lt nuotr./Pinup Girls su palyda
„Pinup Girls“ su palyda

„Net nebuvo kada pasimatuoti, nes visą laiką dirbome. Pirmą kartą šią suknelę užsidėjau šiandien ir taip ir išėjau“, – kuklinuosi seksualumu spinduliuojanti prodiuserė.

Žinoma, iš karto po jos ant raudonojo kilimo pasirodė ir jos prodiusuojama merginų grupė „Pinup Girls“. Ieva Ambrazaitė, Viktorija Sutkutė ir Simona Šemukšnytė iškilmingam vakarui pasirodė pasipuošusios dizainerio Roberto Kalinkino suknelėmis. Tiesa, kadangi Simonos ir Ievos sušadėtiniai, „radistai“ Rolandas Mackevičius ir Jonas Nainys tapo ceremonijos vedėjais, merginos ant raudonojo lipo į parankes įsikibusios trims nepažįstamiems jaunuoliams.

O štai ir video, kuriame galite pamatyti, kaip gi atrodė į Kauno „Žalgirio“ areną  besirenkantys žmonės:

VIDEO: Svečiai renkasi į M.A.M.A. apdovanojimus 2012

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius