Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 06 12

Pirmą kartą į Lietuvą atvyksta pasaulio šokių aikštelėse karaliaujantis didžėjus ir prodiuseris Otto Knows

Dvi vasaras iš eilės po kelis tūkstančius žmonių subūrusi fiesta „Stebuklas“ tęsia tradiciją – šiemet Trakų pilis vėl virs didžiuliu klubu po atviru dangumi. Rugpjūčio 8 dieną pagrindiniu pilies herojumi taps šlovės spinduliuose besimaudantis Švedijos didžėjus ir prodiuseris Otto Knows, pasaulio šokių aikšteles užkrėtęs megahito „Million Voices“ virusu.
Otto Knows
Otto Knows / LiveNation.lt nuotr.
Temos: 2 Trakai Muzika

Tarp svarbiausių prodiuserių

Pirmą kartą į Lietuvą atvykstantis kūrėjas yra vienas jauniausių tarp pagrindinių Švedijos klubinės muzikos prodiuserių. Vienas jauniausių, tačiau ne mažiau garsus už Sebastian Ingrosso, Axwell ir Avicii, iš kurių semiasi įkvėpimo, su kuriais kartu groja ir dirba studijoje.

Klubinės industrijos autoritetas Pete Tong vos dvidešimt penkerių sulaukusį Otto Knows skelbia vienu svarbiausių jaunų prodiuserių šiandien.

Trakų pilies svečias yra ne tik krūvos pasaulinių klubinių hitų, visu garsu pumpuojamų festivaliuose, autorius. Otto Knows spėjo įmerkti koją ir į pop muzikos vandenyną. Štai pernai švedas bendradarbiavo kuriant ir prodiusuojant Britney Spears dainą „Work Bitch“.

LiveNation.lt nuotr./Otto Knows
LiveNation.lt nuotr./Otto Knows

Milijonai balsų

Į klubines aukštumas Otto Knows šovė prieš ketverius metus, tačiau 2012–aisiais besidomintiems klubine muzika tapo žinomas mintinai. Būtent tada pasaulio klubus ir festivalius užtvindė auksinis švedo hitas „Million Voices“.

„Kūrinio koncepcija – paprasta. Norėjau sukurti garso takelį, kuriame žmonės dainuotų, tačiau be jokio rišlaus teksto. Emocinį kūrinio svorį lemia būtent balsai“, – apie savo megahitą pasakoja pats Otto Knows.

Įprasta, kad būtent euforiniais „Million Voices“ balsais didžėjus užbaigia savo festivalinius pasirodymus. Nėra dvejonių, kad ir Trakų pilyje šis hitas sukels didžiulę emocijų bangą. 

LiveNation.lt nuotr./Otto Knows
LiveNation.lt nuotr./Otto Knows

Karalius – „Tomorrowland“

Šios vasaros Europos festivalių maratonas, kuriame savo jėgas išbandys Otto Knows, jau sudėliotas. Švedas gros „Dance Valley“, „Global Gathering“, „Creamfields“, „Home Festival“ ir „Minipax Festival“ šventėse.

Kol kas aukščiausią poziciją tarp didžėjaus aplankytų festivalių užima Belgijos gigantas „Tomorrowland“. „Festivalio apimtys stulbina. Pagrindinė scena – nenusakomo dydžio, o publika – iš viso pasaulio“, – festivaliniais įspūdžiais dalinasi Otto Knows, aplankysiantis „Stebuklo“ fiestą Trakuose.

Klubinėtojai jau šiandien gali įsigyti pirmuosius „Stebuklo“ bilietus ypatinga kaina – vos už 19 litų. Tokių bilietų skaičius yra ribotas. Bilietai platinami visose Ticketpro kasose ir internetu – www.ticketpro.lt.

LiveNation.lt nuotr./Otto Knows
LiveNation.lt nuotr./Otto Knows
VIDEO: Otto Knows - Million Voices

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius