-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti
2012 11 19

Pirmą kartą šalies istorijoje M.A.M.A. apdovanojimų bilietai parduodami kartu su nakvyne

Antrus metus rengiami Lietuvos muzikos apdovanojimai „M.A.M.A.2012” nestokoja naujovių. Viena jų – keliasdešimt išskirtinio komforto bilietų, pažymėtų VIP ženklu, kurių kaina siekia net pusę tūkstančio litų.
Agnė Grigaliūnienė ir Andrius Bialobžeskis
Agnė Grigaliūnienė ir Andrius Bialobžeskis / Dariaus Grazio/grazys.com nuotr.

VIP bilietas reiškia visą paslaugų ir pramogų paketą: su juo lietuviškos muzikos mylėtojas pateks į patį geriausią Kauno „Žalgirio“ arenos sektorių, nepriekaištingo garso ir matomumo zoną. Naktį po ceremonijos svečias bus pakviestas į „afterparty“ viename populiariausių Kauno klubų „Mojo Lounge“.

Kadangi į renginio dūzges klube šiais metais pateks tik išrinktieji, galimybė švęsti kartu su apdovanotaisiais ir kitais ypatingai svarbiais svečiais bus itin geidžiama. Be to, klube bus patiekta įnoringiausius klientų įgeidžius patenkinančių užkandžių ir gėrimų. Po vakarėlio VIP bilietų savininkų lauks nakvynė laikinosios sostinės viešbutyje „Ibis Kaunas Centre“ su pusryčiais.

Apdovanojimus M.A.M.A. 2012 organizuojančios Asociacijos „Metų muzikos apdovanojimai“ pirmininkas Martynas Tyla sako, kad idėją pasiūlyti ypatingų bilietų, atidarančių daugiau durų ir suteikiančių pačias geriausias sąlygas, padiktavo lietuvių publikos išsakyti pageidavimai bei didžiausių užsienio muzikos renginių pavyzdžiai.

„Užsienyje tai visiškai įprasta. Pats esu pirkęs panašų bilietą į George Michaelo koncertą, vykusį Berlyne. Buvo siūlomas viešbutis, šampanas, įvairi atlikėjo atributika ir bilietas į koncertą. Lietuviai jau ir praėjusį sausį klausė, ar nėra nuolaidų viešbučiui perkant bilietą į Kauno „Žalgirio“ areną, labai daug kas prašė kvietimų ar bilietų į “afterparty„, – pasakoja M.Tyla. – Šiais metais mes nutarėme pasiūlyti daugiau galimybių žmonėms būti arčiau žvaigždžių. Tiesa, VIP bilietų skaičius ribotas – tik 40 vienetų, o kaina – 500 litų.“

M.A.M.A. 2012 apdovanojimai įvyks kitų metų sausio 11 dieną Kauno „Žalgirio“ arenoje. Didžiausiame metų muzikos renginyje susiburs ryškiausios esamos ir būsimos scenos žvaigždės: Marijonas Mikutavičius, Markas Palubenka, „G&G Sindikatas“, Džordana Butkutė, „The Perfect Pill“, Donatas Montvydas ir kt. Iš viso specialiai apdovanojimams bus sukurta 20 įspūdingų muzikinių pasirodymų. Be to, ceremonijos laureatus sveikins ir apdovanos garsiausi ir mylimiausi lietuviai, muzikos, sporto, meno, verslo pasaulio autoritetai.

Bilietus į renginį platina „Tiketa“. Apdovanojimų ceremoniją transliuos TV6, TV3 ir tv3play.lt. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius