Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti
2018 10 22

Pirmadienį „Lofte“ – muzikinė Jurgos išpažintis klausytojams

Pirmadienio vakarą, spalio 22-ąją, menų fabrike „Loftas“ klausytojų lauks šiltas ir nuoširdus dainininkės Jurgos ir jos grupės koncertas. Šis pasirodymas – pirmadienio renginių serijos „Local Mondays“ ir Jurgos koncertų turo „Ten, kur tu“ dalis.
Jurga Šeduikytė
Jurga Šeduikytė / Vaido Jokubausko nuotr.

„Rudens sezonas man visada asocijuojasi su svajonėmis, garsu ir kūryba – jo metu parašiau geriausias, jautriausias ir sau artimiausias dainas. O „Ten, kur tu“ – mano ruduo, stojantis tarp laukinio šokio ir nostalgiškai šviesaus laiko su savimi. Mano švelni išpažintis, kuriai reikia klausytojo“, – teigia Jurga.

Koncerte viena geriausių Lietuvos atlikėjų pristatys naujausius singlus „Dance“, „Be Žodžių“, praėjusį penktadienį skaitmeninėse albumo klausymo platformose pasirodžiusią, Igorio Kofo prodiusuotą dainą „Ten, kur tu“, albumo „Not Perfect“ kūrinius bei įsimintiniausius karjeros etapus žyminčias dainas.

Jurgos koncertų lankytojai jau turėjo galimybę išgirsti „Dance“ tiek jos koncertų turo „Not Perfect“ metu pavasarį, tiek per vasaros koncertus. Ir tai buvo ta daina, kurią žmonės net ir girdėdami pirmą kartą kildavo šokti. Prie jų noriai prisijungdavo ir pati dainininkė.

„Visada norėjau šokti“, – prisipažįsta Jurga. „Ir nors dainuoti ir tuo pačiu šokti nėra lengva, pavyko rasti savo judesį scenoje, be jo mano pasirodymas dabar būtų nepilnas.“

2005 metais savo solinę karjerą pradėjusi Jurga tapo viena populiariausių ir geriausių visų laikų Lietuvos dainininkių, yra laimėjusi prestižiškiausius apdovanojimus tarp Lietuvos atlikėjų užsienyje.

2007 m. rudenį Miunchene vykusiuose MTV Europos muzikos apdovanojimuose Jurga apdovanota geriausios Baltijos šalių atlikėjos statulėle, prieš tai tų pačių metų vasarą laimėjusi Baltijos dainų festivalio Švedijoje „Grand Prix“.

„Local Mondays“ renginių serija draugiška visiems: ir geros muzikos gerbėjams, ir šeimoms, ir gyvūnams, ir vaikams. Vaikams iki 8 metų įėjimas į koncertus nemokamas.

VIDEO: Jurga | Dance (official video)

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
Steikų diena: kaip paruošti sultingą ir burnoje tirpstantį steiką?
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius