Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 11 13

Pirmasis „Sel“ turo koncertas – jau šį šeštadienį Londone

Šį šeštadienį, lapkričio 15 dieną, Londone įvyks pirmasis naujojo „Sel“ albumo pristatymo turo koncertas. Klube „Troxy“ susirinkę gerbėjai turės galimybę pirmieji išgirsti naujausias grupės dainas ir drauge su Egidijumi Dragūnu dainuoti atmintinai žinomus bei jau hitais tapusius kūrinius.
SEL koncertas Klaipėdoje
Egidijus Dragūnas / A. Venskaus nuotr.

„Nors žiniasklaidoje dar anksčiau pasirodė spėlionių, ar įvyks mūsų koncertas Londone, galiu visus užtikrinti – tuo net neabejokite, mes tikrai atvykstame! Paskutinės dienos ir naktys iki pasirodymo man itin sunkios – visą laiką praleidžiu studijoje, kur dėliojame paskutinius „i“ ant naujausio albumo. Bet rezultatu esu labai patenkintas, sunkus darbas atsiperka su kaupu, tad užtikrinu – albumas bus puikus. Toks, kokio vertėjo laukti net ketverius metus“, – sakė Selas.

Kaip jau anksčiau skelbė E.Dragūnas, visos lėšos, surinktos už šį albumą atiteks labdarai. „Albumas bus įvairiaspalvis, gražus ir įdomus. Kadangi tai neeilinis įvykis grupės gyvenime, atiduosime visas jėgas, kad albumo pristatymo koncertai būtų įsimintini ir įspūdingi,“ – neslepia atlikėjas.  

Be tokių hitų kaip su Mario Basanovu kurtas singlas „Aš žiūriu į tave pasauli“, su „Electronic I“ įrašyta daina „Lyja“, taip pat „Užmerkiu akis“, „Kam tu meldies“ bei neseniai pristatytos „Ten kažkur giliai“, albume bus dar devyni ką tik įrašyti kūriniai.

Po pirmojo jau šį šeštadienį įvyksiančio turo koncerto Londono klube „Troxy“, lapkričio 28 dieną „Sel“ koncertuos Teatro arenoje Vilniuje, gruodžio 6-ąją Kauno „Žalgirio“ arenoje, gruodžio 25 dieną Šiaulių arenoje. Paskutinis koncertas įvyks prieš pat Naujuosius metus, gruodžio 27 dieną Klaipėdoje, „Švyturio arenoje“.

VIDEO: SEL - Ten Kažkur Giliai
VIDEO: SEL - Kam Tu Meldies (Official Music Video)

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius