Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 10 12

Pirmasis Vaido Baumilos turo per Lietuvą koncertas bažnyčioje atėmė gerbėjams žadą

Šeštadienio vakarą Šv. Kotrynos bažnyčia Vilniuje buvo sausakimša. Bilietai į čia vykusį dainininko Vaido Baumilos koncertą buvo išparduoti likus dar kelioms savaitėms iki koncerto.
Vaidas Baumila ir Girmantė Vaitkutė
Vaidas Baumila ir Girmantė Vaitkutė / Organizatorių nuotr.

Atlikėjas vos užlipęs ant scenos pradėjo gyvai bendrauti su publika, kuri reagavo į kiekvieną dainininko žodį. Vaido sąmojis, kad iki šiol didžiausia salė, kurioje jis yra grojęs, buvo klubas „Disco 311“ buvo palydėtas garsiu žiūrovų juoku ir plojimais.

Su pirmuoju koncertiniu turu „Coming Home“ po Lietuvą keliaujantis Vaidas Šv. Kotrynos bažnyčioje pristatė  visiems žinomas, tačiau naujai aranžuotas savo dainas, tokias kaip „Myliu“, „Per vėlu“, „Mergaitė“. Koncerte skambėjo ir naujausi dainininko kūriniai iš albumo, kurį Vaidas pristatys kitų metų pavasarį. Vakaro premjera tapo daina „Neverta“, Vilniuje gyvai suskambusi pirmą kartą.

Koncerte netrūko staigmenų. Viena jų – dainininkė Girmantė, kartu su Vaidu atlikusi dainą „Tiktai tu“. Kūrinys skambėjo itin jaukiai ir jausmingai. Visai kitokia emocija lydėjo dainą „Kai ši muzika skamba“, kurios metu Vaidas pasileido lotynų amerikos šokių žingsneliu. Nesunku atspėti – puikūs dainininko judesiai buvo palydėti pritariančiais publikos šūksniais. Tačiau bene labiausiai Vaidas nustebino staiga užsidėjęs kepurę ir į dainą „Music is my soul“ įterpęs „G&G Sindikato” dainos fragmentą. Negana to, repuodamas atlikėjas nulipo nuo scenos ir priartėjęs prie publikos sukėlė dar daugiau ovacijų.

Šiltas Vaido bendravimas, profesionaliai atliekamos žinomiausios jo dainos bei netikėti koncerto posūkiai abejingų nepaliko. Žmonės po koncerto skirstėsi šypsodamiesi. Tuo tarpu Vaidas ilgai ilsėtis negalės – jau kitą savaitę jo laukia turo „Coming Home“ pasirodymai Marijampolėje, Klaipėdoje ir Kaune.

Organizatorių nuotr./Vaidas Baumila
Organizatorių nuotr./Vaidas Baumila

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius