-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2009 08 14

Pirmieji išgirskite naują „Happyendless“ singlą! (audio)

Naujienų portalas 15min.lt savo skaitytojams suteikia galimybę pirmiems išgirsti naujojo „Happyendless“ singlo „Sweet Sweet Super Sweet“ ištrauką. Jis taps įžanga į naują trijulės albumą.
„Happyendless“
„Happyendless“ / „15 minučių“ nuotr.

„Seniai seniai, kai vasara lepino kaitria saule, giedru dangumi ir svaigiomis naktimis, „Happyendless“ išleido pirmąjį savo singlą. Dėl aukščiau paminėtų priežasčių, jį pavadino „Sweet Sweet Super Sweet“ vardu“, – skelbia grupė.
 
Šis singlas tapo įžanga į būsimą naują "Happyendless" albumą. „Norime, kad šis singlas neštų geras vasariškas emocijas. Juk vasarą galima linksmintis per naktį, klausyti daug geros muzikos ir maloniai leisti laiką su  draugais“, – sako „Happyendless“ trijulė. 
 
„Sweet Sweet Super Sweet“ – tai ne tik singlas geroms emocijoms, tačiau ir aiškią bei labai šviežią koncepciją pristatantis „Happyendless“ kūrinys. 
 
„Sweet Sweet Super Sweet“ yra lyg ekstra porcija saldumynų jūsų ausims. Nuo pirmųjų garsų klausytojus pasitiks saldus ritmas, saldus vokalas, juos apipins saldžios detalės. Net ir istorija, kurią pasakoja šis kūrinys yra saldi – neįpareigojantys santykiai tarp merginų ir vaikinų yra dozė saldžių emocijų. Tačiau, tai tikrai nėra naujas „Happyendless“ stilius, o tiesiog koncepcijos išpildymas. Kas žino, gal ateityje imsimės rūgščios, karčios ar rūgščios dainos“, – apie singlą pasakoja patys „Happyendless. “
 
„Sweet Sweet Super Sweet“ yra ir pirmasis grupės gyvai įrašytas singlas. „Happyendless“ studijoje talkino puikiai visiems melomanams pažįstami – būgnininkas Darius Rudis, bosistas Maksimas Perepelica ir gitaristas Laimonas Jančas.
 
Taip pat singlą papildo remiksai –  Manfredas „Together remix“ ir The Sneekers „1000kcal remix.“
 
Viršelį singlui sukūrė ir dizaino darbais pasirūpino Justinas Vinevičius.  
 
Naująjį „Happyendless“ singlo „Sweet Sweet Super Sweet“ anonsą pirmieji nemokamai gali išgirsti „gyvų“ žinių portalo 15min.lt skaitytojai. Jį galite išklausyti čia.

Penktadienį nuo 17 valandos „Sweet Sweet Super Sweet“ premjera nuskambės radijo stoties „Zip FM“ eteryje.
 
Jau kitą savaitę „Sweet sweet super“ bus galima įsigyti ir prekybos vietose. 
 
Dėmesio! Visi įsigiję singlą galės laimėti tik 10 specialiai šiai progai pagamintų dizainerės Agnės Kuzmickaitės marškinėlių (bus aprengti 5 laimingi vyrai  ir 5 moterys). Norėdami tapti laimingaisiais, nusifotografuokite su  „Happyendless“ debiutiniu singlu ir nuotrauką atsiųskite į  grupės Myspace.com profilį (http://www.myspace.com/happyendless). Taip pat atsineškite singlą į „Happyendless“ koncertus ir gaukite 30 % nuolaidą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius