-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti
2021 03 18

Po ilgos pertraukos naują dainą „Orevuar“ pristatantys SADBOI prakalbo apie įvykusius pokyčius

Po beveik metus trukusios pertraukos grupė SADBOI grįžta su naujais vėjais. Daina „Orevuar“ atskleidžia trapią žmogaus būseną, kuomet jis blaškosi negalėdamas priimti sprendimo, jaučiasi įstrigęs toksiškoje aplinkoje, tačiau niekaip negali iš to ištrūkti.
SADBOI
SADBOI / Martyno Stankaičio nuotr.
Temos: 2 Muzika Dainos

„Tai apie santykius, kurie pasiekia kraštutinumą, kai du žmonės nebegali judėti kartu tolyn, tačiau viską nutraukti yra per sunku. Jie daugiau laiko praleidžia savo galvoje negu vienas su kitu. Telefonas tampa geriausiu draugu, o santykiai – našta, užgriuvusi ant sprando,“ – pasakojo dainos autorius Edgaras.

Vaikinų nuomone, daina parodo žmonių bėgimą nuo realybės, nenorą priimti sprendimus, baimę pažvelgti „tiesai į akis“, nors anksčiau ar vėliau tai teks padaryti.

VIDEO: SADBOI - Orevuar

Sustojus koncertinei veiklai, grupės lyderiai Artiomas Penkevičius bei Edgaras Koldaras susitelkė į kūrybą, SADBOI identiteto išsigryninimą bei tolimesnę muzikinę kelionę.

„Norėjome atrasti tai, kas mums dabar yra SADBOI. Manau, kad per metus labai daug kas pasikeitė mūsų gyvenimuose: jaučiamės labiau subrendę, išsigryninę pamatines vertybes bei požiūrį į muziką“, – mintimis dalinosi grupės nariai.

Vaikinai tikina, kad savo gerbėjų nepaliks be lengvos šokių muzikos, tačiau dabartinė kūryba yra kur kas stipresnė, tekstai gilesni, nevengiama „nuogų“ emocijų. SADBOI klausytojus džiugins netikėtais duetais, kolaboracijomis bei naujais ir įdomiais leidimais.

Įvykusią transformaciją puikiai įamžino talentingas fotografas Martynas Stankaitis, kuris prisidėjo ir prie pirmojo SADBOI albumo. Fotografas puikiai atskleidė muzikinio dueto dabartinę būseną, grupės brandą bei rimtą požiūrį į ateities planus.

„Mums patinka dirbti su žmonėmis, kurie puikiai jaučia mus. Branginame užmegztus ryšius, tikime partneryste, kuri atneša gerus rezultatus,“ – tikino grupės lyderiai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius