Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2019 10 10

Po koncertų užsienio publikai „Kabloonak“ grįžta į „Tamstos“ klubo sceną

Pirmi koncertai tarptautinei publikai ir naujas vaizdo klipas – taip aktyviai prasidėjo atlikėjo „Kabloonak“ ruduo. Už mįslingo pavadinimo kuriantis ir grojantis Jonas Narbutas su grupe neketina sustoti ir spalio mėnesį – spalio 31 d., ketvirtadienį sostinės klausytojų muzikantai lauks Vilniaus muzikiniame klube „Tamsta“.
„Kabloonak“
„Kabloonak“ / Alano Gurino nuotr.

Užsienį „besimatuojantis“ atlikėjas „Kabloonak“ rugsėjį jau sugrojo Torūnėje vykusiame festivalyje NADA, po kurio jo muzika pirmą kartą skambėjo ir Lenkijos sostinėje.

„Ruduo startavo Lenkijoje su Torūnės meduoliais ir Varšuvos itališkomis picomis. Koncertai praėjo itin smagiai. Toliau planuose – pašokti iki Rygos“, – apie koncertus už Lietuvos sienų pasakoja Jonas Narbutas.

Geros rudens naujienos iš „Kabloonak“ stovyklos tuo nesibaigia – vienas iš kūrėjo namuose įrašytų kūrinių netrukus atsidurs projekto „Faksimilis“ 90-ųjų rinkinyje, kuris lydės naują „MO muziejaus“ ekspoziciją.

Lauros Jaraminaitės nuotr./„Kabloonak“
Lauros Jaraminaitės nuotr./„Kabloonak“

Į „Tamstos Helovyną“ atlikėjas „Kabloonak“ kviečia nusiteikęs šventiškai: „Šiąnakt visą naktį sapnavau, jog esu magas pavadinimu Drakula – fragola (itališkai braškė). Gal tai reiktų priimti kaip koncertinio dresskodo pranašavimą... Pakursim žvakes ir pagrosim muzikos, užsukite su kostiumu ar be jo. Pažadu tris naujas rudenines kablunakdaines!“

Ieškančius užuovėjos nuo šaižaus šiuolaikinio miesto ritmo šio atlikėjo muzika gydo jau trečius metus. Padėjęs būgnų lazdeles į šalį būgnininkas Jonas Narbutas ėmėsi solo kūrybos ir 2016 m. išleido pirmąjį albumą „Piano Out of Tune". Šiemet pasirodžiusį antrąjį albumą „Kabloonak" muzikantas jau pristatė su būriu kolegų.

Alano Gurino nuotr./„Kabloonak“
Alano Gurino nuotr./„Kabloonak“

Šiuo metu be Jono grupėje groja Šarukas Joneikis (bosinė gitara, pritariantis vokalas), Mantas Joneikis (gitara, sintezatorius), Alanas Gurinas (gitara), Augustas Baronas ir Mantas Augustaitis (būgnai).

Nostalgijai ir meilei atvirų klausytojų „Kabloonak“ lauks paskutinę spalio dieną, jau penkioliktą sezoną gyvuojančiame muzikiniame „Tamsta“ (A. Strazdelio g. 1) klube. Koncerto pradžia – 21 valandą.

Renginys internete: https://www.facebook.com/events/895904407456957/

Bilietai: https://tickets.paysera.com/lt/event/kabloonak-tamsta

Pirmi koncertai tarptautinei publikai ir naujas vaizdo klipas – taip aktyviai prasidėjo atlikėjo „Kabloonak“ ruduo. Už mįslingo pavadinimo kuriantis ir grojantis Jonas Narbutas su grupe neketina sustoti ir spalio mėnesį – spalio 31 d., ketvirtadienį sostinės klausytojų muzikantai lauks Vilniaus muzikiniame klube „Tamsta“.

„Kabloonak“ – „Bruises on Her Legs“

VIDEO: Kabloonak - Bruises on Her Legs [OFFICIAL VIDEO]

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Reklama
Kam ir kada reikalingi saulės akiniai ir dirbtinis akių drėkinimas
Užsisakykite 15min naujienlaiškius