Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti
2018 10 17

Po nuostabaus šiltojo sezono Junior A grįžta į sales

Bene sėkmingiausio tarptautinio debiuto sulaukusio kūrinio „Sleep Machine“ autorius Tautvydas, geriau žinomas slapyvardžiu Junior A, tęsia muzikinę kelionę. Po fantastiškos vasaros atlikėjo planuose koncertai didžiausiuose šalies miestuose ir ketvirtas albumas.
Junior A
Junior A / Asmeninio albumo nuotr.
Temos: 2 Koncertas Junior A

Neeilinė „paprasto bičo iš Plungės“, kaip kartais pats save vadina šis atlikėjas, istorija prasidėjo 2016-ųjų pabaigoje. Tuomet paties autoriaus internete publikuotas kūrinys „Sleep Machine“ tapo tarptautine sensacija.

Lyg iš niekur atsiradusio kūrėjo debiutas susilaukė didelio melomanų palaikymo visame pasaulyje, jo kūrybą palankiai įvertino ir lietuviai. Vis dėlto pats paklaustas apie augantį populiarumą Tautvydas šypteli.

„Niekas man neįdomu – tik muzika. Nuo pat pradžių tą sakiau – tik tada gal nelabai kas ir klausėsi. Pas mus trūksta žmonių, kurie tiesiog myli muziką, turi stuburą, moka ir mėgsta pasakoti istorijas.

Kiekvienas žingsnis, kiekviena daina, kuri galiausiai išplaukia į kažkokius tarptautinius eterius – čia mini pergalė mums visiems. O aš tiesiog myliu tai, ką darau. Atiduodu visą save ir...man sekasi“, –šypsosi atlikėjas.

Igno Avižinio nuotr./Junior A
Igno Avižinio nuotr./Junior A

Tiesa, šių metų gegužės pabaigoje atlikėjo dainas klausytojai išgirdo kiek kitaip. Sprogstančias Tautvydo kompozicijas gyvuose pasirodymuose praturtino Vilniuje gyvenantis Norvegų būgnininkas Sindre Skeie.

„Vasara buvo tiesiog fantastiška. Pagaliau turėjau progą pasirodyti gimtajame mieste Plungėje. Taip pat sugrojome visuose didžiausiuose lietuviškuose festivaliuose. Turėjome daug nuostabių solo pasirodymų. Vis daugiau žmonių sužino apie Junior A. Bet žinoti yra viena, o pamatyti gyvai – visai kas kita“, – sako atlikėjas.

Veiksmo netrūko ne tik vasarą, ruduo taip pat užsipildė koncertais. Jau kitą savaitę, spalio 27-ą dieną, Junior A ruošiasi pasirodyti „Lofte“, o lapkričio mėnesį suplanuoti pasirodymai Kaune ir Klaipėdoje.

„Atostogų neplanuoju (juokiasi). Neseniai baigiau rašyti savo ketvirtąjį EP „Superglue“. Šiuo metu jį įrašinėjame. Iškart po to – pristatymo koncertai. Lietuvoje, turas Olandijoje. Taip pat šiuo metu ruošiamės dviejų vaizdo klipų filmavimams“, – pasakoja atlikėjas.

VIDEO: junior a - sleep machine lyrics
VIDEO: Junior a – „Flashbacks“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
Steikų diena: kaip paruošti sultingą ir burnoje tirpstantį steiką?
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius