-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 04 08

Po sėkmingo koncertinio turo „Naktinės Personos“ nusprendė neišsiskirstyti ir tęsti kūrybinę veiklą

Neįtikėtina, tačiau tai tiesa. Ko gero pirmą kartą Lietuvos muzikos istorijoje žiūrovai lėmė tai, kad Alanas Chošnau ir Aras Vėberis nusprendė tęsti „Naktinių Personų“ veiklą.
„Naktinių personų“ koncerto Vilniuje akimirka
„Naktinių personų“ koncerto Vilniuje akimirka / Eglės Pinikienės nuotr.

Grandiozinį koncertų turą penkiose didžiosiose Lietuvos arenose surengusios „Naktinės Personos“ verčia naują puslapį grupės istorijoje. Muzikantai, kuriuos už kvapą gniaužiantį šou komplimentais apibėrė gerbėjai, ketina tęsti sceninę veiklą ir darbus įrašų studijoje.

Anot Alano ir Aro, pati situacija ir žmonių reakcijos padiktavo tolimesnę įvykių eigą. Nors prieš prasidedant „Naktinių Personų“ turui jo organizatoriai ir muzikantai teigė, kad šie penki koncertai Lietuvoje bus paskutiniai, jau po išties šiltai sutikto pirmojo pasirodymo Vilniuje, tapo aišku, kad šį klausimą verta palikti atvirą.

„Turui „Po 20 metų“ grupė ruošėsi visus metus, į šį projektą sudėjo visą savo širdį, talentą ir milžinišką pagarbą žiūrovams. Nebuvo taupyta kalbant nė apie vieną aspektą – viskas atlikta profesionaliai. Grąža, kurią gavo „Naktinės Personos“, – tai ne tik pilnutėlės arenos. Grupė gali didžiuotis apskritai pakėlusi sceninę kultūrą Lietuvoje į naują lygmenį. Aras ir Alanas nutarė neišsiskirstyti ir manau, kad tokį sprendimą verta sveikinti. Šios asmenybės Lietuvos muzikai gali duoti išties daug, tad ryžtas tęsti veiklą yra absoliučiai logiškas. Jei grupė, sukėlusi tokį ažiotažą, visgi būtų nusprendusi sustoti, manau, daugelis pasijustų stipriai nuvilti“, – kalbėjo projekto „Po 20 metų“ vadovas Ričardas Pinikas.

Turo „Po 20 metų“ geografija žengia ir per Lietuvos sienas – praėjusį savaitgalį, balandžio 5 d., „Naktinės Personos“ surengė nepamirštamą pasirodymą Dubline, kur buvo labai šiltai sutikti. Rudenį grupė planuoja gastroles Anglijoje ir Jungtinėse Amerikos Valstijose. “Apsisprendėme dirbti toliau, tad paraleliai turui užsienyje vyks darbai gludinant naujus kūrinius ir vystant naują “Naktinių Personų” projektą. Užkulisiuose liko dar daug koncertinio šou minčių, kurių įgyvendinimas nustebins ne vieną. Manau, ši frazė jau tapo mūsų vizitine kortele!“, – sakė R.Pinikas.

Akimirkas iš įspūdingo „Naktinių Personų“ turo „Po 20 metų“ galite pažiūrėti čia:

VIDEO: Naktinės Personos - akimirkos iš turo

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius