-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti
2019 03 15

Pradedama dalyvių registracija į „Gatvės muzikos dieną“

Kiekvienas, kuris nori išbandyti save gatvės muzikanto rolėje bei dalintis savo talentu ir kūryba su aplinkiniais, turėtų suklusti – kovo 15 dieną, penktadienį, prasideda dalyvių registracija į „Gatvės muzikos dienąׅ“.
Andrius Mamontovas prie Gatvės muzikos dienos simbolio
Andrius Mamontovas prie Gatvės muzikos dienos simbolio / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Kasmet prasidėjus pavasariui, laukiama ne tik šilumos, bet ir naujų muzikos garsų, kurie palaipsniui pripildo miestų erdves ir džiugina vaikštinėjančius miestų gyventojus bei svečius.

GMD idėjos autorius, dainininkas Andrius Mamontovas ne kartą įvairiuose interviu teigė, jog ši muzikos šventė suvienija žmones, atneša patirties mažai žinomiems muzikantams ir išjudina miestų bendruomenes. Šiais metais „Gatvės muzikos diena“ vyks gegužės 18 dieną.

Jau tradicija tapusi ir šiemet tryliktąjį pavasarį pasitinkanti „Gatvės muzikos diena“ šį kartą grįžta su šūkiu „Pamatyk muziką“. Šių metų renginio tikslas – ne tik sukviesti į gatves pasirodyti įvairius dainininkus, muzikantus bei artistus, tačiau ir atskleisti muziką per dailę, papildant „GMD“ gatvės menais.

Irmanto Gelūno / 15min nuotr./Vilniuje muzikantai išėjo į gatves
Irmanto Gelūno / 15min nuotr./Vilniuje muzikantai išėjo į gatves

Renginyje aktyviai dalyvauja ir daugelis Lietuvos miestų bei miestelių. Šiais metais sostinėje vyks būgnininkų eisena, tarsi skelbianti apie „GMD“ uždarymą.

Eisena prasidės prie Rotušės, vinguriuos miesto širdyje pro Pilies gatvę, Arkikatedrą, Gedimino prospektą ir kaip kasmet suburs žmones prie „GO9“.

Be šio tradicija tapusio renginio Vilniuje dar vyks performansas Rotušės aikštėje, kitos miestiečius įtraukiančios veiklos bus atskleistos artėjant gegužės 18-ajai.

Registracijos formą galite rasti puslapyje www.gmd.lt

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius