Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2017 02 20

Prasideda prekyba bilietais į „Weekend Baltic“ muzikos festivalį

Didžiausias festivalis Baltijos šalyse „Weekend Baltic“, rugpjūčio 3–5 dienomis vyksiantis Pernu paplūdimyje Estijoje, išpardavė visus 15 tūkst. išankstinių bilietų ir pirmadienį pradeda bendrą bilietų prekybą.
Muzikos festivalis „Weekend Baltic“
Muzikos festivalis „Weekend Baltic“ / Festivalio organizatorių nuotr.

Bilietus įsigyti galima „Weekend Baltic“ interneto svetainėje.

Kaip ir buvo skelbta anksčiau, festivalyje bus didžiulis žvaigždžių paradas: vienintelis ir nepakartojamas Arminas van Buurenas, Nr. 1 didžėjus pasaulyje Martinas Garrixas, legenda iš Kanados Deadmau5, „Grammy“ laimėtojai „Clean Bandit“, kurių daina „Rockabye“ užkariauja radio stočių topus, karščiausias jaunas prodiuseris, kuris sukūrė daina „Faded“ – Alanas Walkeris, pasaulinio lygio EDM žvaigždė Alesso, Amerikos kiečiausias hiphopo duetas „Rae Sremmurd“ – broliai, už kurių nugaros slepiasi daina „Black Beatles“, kylanti žvaigždė Kungs, kuris sukūrė daina „This Girl“, daug kitų.

Šalia skelbtų atlikėjų į sąrašą jungiasi šokių muzikos trio iš JAV „Cheat Codes“, vienas geriausių hardstyle stiliaus atlikėjų Brennanas Heartas, Jungtinės Karalystės didžėjai Sub Focus ir Madison Mars, kuris ką tik pasirašė sutartį su Don Diablo leidybine kompanija, magiškieji „Tungevaag & Raaban“, Macky Gee, kuris puikiai žinomas festivalininkams, brazilas Alko, kuris gerbėjų širdis užkariavo su daina „Hear me now“, iš Prancūzijos kilęs house atlikėjas Tchami, Radical Redemption ir „Bass Modulators“ iš Nyderlandų, amerikietis Jauz, taip pat Alexas Mattsonas ir Proteus iš Suomijos. Be abejo, atlikėjų sąrašas pasipildys ir Estijos atlikėjais: NOËP, Púr Múdd, Futuristik, Kristjanu Hirmo ir MHKL.

Didžiausias Baltijos šalyse vyksiantis festivalis „Weekend Baltic“ pasiūlys savo lankytojams plačią programą ir įvairių pramogų bei didžiulę stovyklavietę. Festivalyje bus trys scenos ant Pernu paplūdimio pakrantės ir per tris festivalio dienas pasirodymus surengs apie 60 atlikėjų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Užsisakykite 15min naujienlaiškius