Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 03 17

Premjera: „Lietuvos balso“ nugalėtoja Kotryna Juodzevičiūtė pristato debiutinį singlą „Rumors“

Muzikiniame projekte „Lietuvos balsas“ sužibėjusi ir šį šou laimėjusi šešiolikmetė Kotryna Juodzevičiūtė iškart po pergalės pareiškė, kad sau kelia ambicingus tikslus. Akivaizdu, kad talentingos merginos dideli užmojai pamažu tampa realybe: aktyvi koncertinė veikla, interviu bei intensyvus filmavimų grafikas gerokai papildė moksleivės dienotvarkes.
Kotryna Juodzevičiūtė
Kotryna Juodzevičiūtė / Asmeninio albumo nuotr.
Temos: 1 Premjera

Ketvirtadienį Kotryna savo gerbėjams pristato debiutinį singlą – „Rumors“, kurio proga taip pat surengė specialią fotosesiją.

„Tai daina apie merginos ir vaikino santykius“, – šypsosi pašnekovė. Tačiau paklausta, ar ši daina skirta konkrečiam asmeniui, atlikėja neatskleidžia, ar šią dainą dedikavo mylimam žmogui: „Skiriu ją muzikai. Muzika – mano meilė. Tai jau tikrai.“ 

Kotryna džiaugiasi, jog prie jos naujausio kūrinio prisidėjo, išties, profesionali komanda – Kamilė Tumelytė ir Gytis Valickas. Žodžių ir muzikos bendrautorius G.Valickas nuolat su šalies garsenybėmis dirbantis kompozitorius. Jis kūrė dainas tokiems atlikėjams kaip Giedrė Kilčiauskienė, Sasha Song, o didžiąją dalį naujausio Donato Montvydo albumo „#BLCK“ – sudaro būtent šio kompozitoriaus kūriniai. „Jis (red. Gytis) labai gerai pajuto mane, suprato kokia aš esu, ko noriu. Gytis  visiškai nesistengia įtikti auditorijai, o kuria tai, kas tinka man, ką atlikdama jaučiuosi gerai“, – savo įspūdžiais apie kūrėją dalinasi „Lietuvos balso“ nugalėtoja. 

VIDEO: Kotryna feat. Echoes - Rumors

Nors šešiolikmetė iš Vilniaus kartu su kitais projekto geriausiais jau spėjo aplankyti daugybę Lietuvos miestų, regis, koncertinė veikla dainininkė nė kiek nevargina, ji su nekantrumu laukia, kada vėl galės susitikti su gerbėjais, kurių gausa galėjo įsitikinti padėkos turo „Galingas balsas“  metu. „Man svarbiausia koncertai. Esu atlikėja, noriu dainuoti, kurti muziką, visa kita man nesvarbu, todėl nesiruošiu aplink save kurpti skandalų ir skandaliukų“. Anot pašnekovės, ją liūdina nusistovėję merginų atlikėjų standartai, kurių Kotryna paisyti nė nektina: „Jau ir dabar nesu, ir ateityje nenoriu būti – tik šviesiaplaukė ilgakojė besistaipanti scenoje. Tai palieku kitoms merginoms.“ – žodžių į vatą nesuka „Lietuvos balsas“ Kotryna Juodzevičiūtė.

Puikių žodžių negaili ir „Lietuvos balso“ muzikos prodiuserė Agneta Gabalytė: „Didžiuojuosi šiuo darbu. Ypatingai tuo, jog šioje dainoje skamba tikroji Kotryna – šiuolaikiška, muzikali, spalvinga, vakarietiška bei puikiai jaučianti R&B stilių. Panašu, kad Lietuvos muzikos padangėje pasirodė išskirtinė, ekvivalentų neturinti dainininkė, kuri turi puikų muzikinį skonį. Sveikinu Kotryną.“ 

Šiuo metu grandiozinio projekto nugalėtoja ruošiasi koncertiniam turui su gyvo garso grupe. Išskirtinio balso atlikėjos koncertinėje programoje neabejotinai ryškiausią vietą užims jos naujoji daina.
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius