Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2015 10 22

Premjera: prieš pat naujo albumo pristatymą BIX dovanoja naują dainą „Madinga“

Likus mažiau negu savaitei iki naujo albumo pristatymo, Lietuvos rokenrolo meistrai, grupė „BIX“ pateikia dar vieną negirdėtą singlą – , „Madinga“. Roko žanro atstovai jau spalio 23 d., penktadienį, visus kviečia į menų fabriką „Loftas“, kur dideliu trenksmu ir išskirtine muzikantų sudėtimi pristatys naujai subrandintą albumą.
Grupės „Bix“ pasirodymas
Grupės „Bix“ pasirodymas / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Niekada netuščiažodžiavę ir visad turėję ką pasakyti „bixai“, po kūrybinės pertraukos grįžta į Lietuvos muzikinę padangę. Jau spėję pristatyti du naujus kūrinius „Įgėlė“ bei „Atverk duris“ rokeriai parodė, jog vis dar yra išlaikę savo pamatinį skambesį. 

Muzikantai neslepia ir nesibodi eksperimentų, todėl naujuoju singlu „Madinga“ išsiveržė iš sau įprastų skambesio rėmų. Ir visa tai anaiptol ne dėl mados vaikymosi. Visada aštrūs ir tiesos kupini Sauliaus Urbonavičiaus-Samo tekstai šįkart paliečia dar vieną opią nūdienos temą.

Asmeninio albumo nuotr./Saulius Urbonavičius-Samas
Asmeninio albumo nuotr./Saulius Urbonavičius-Samas

„Šiandiena mes viską darome madingai – rengiamės, kalbame, valgome, „tūsinamės“ ir mirštame. Ši daina apie žmogiškas silpnybes ir apie tai kaip mus kasdien valdo ir atakuoja informacinės priemonės. Žmogui labai sunku išlikti savimi“, – apie saviironijos kupiną kūrinį sako Saulius Urbonavičius-Samas.

Nesvarbu ar tu madingas ar ne, žinia ta, jog į jau spalio 23 d. pristatomo albumo koncertą bilietai itin sparčiai tirpsta. Dar galima pasinaudoti nuolaidų kortelėmis ir jų teikiamomis lengvatomis, pigesniems bilietams įsigyti.

Renginio dieną, perkant bilietus prie įėjimo į koncertą, šios nuolaidos negalios, organizatoriai ragina iš anksto tuo pasirūpinti ir būti užtikrintais dėl gerų muzikinių emocijų.  Renginio dieną bilietai prie įėjimo ir kasose kainuos brangiau, nei juos įsigyjant iš anksto.

Geros nuotaikos ir rokenrolo vedliai „BIX“ jau šį penktadienį kviečia drauge švęsti išskirtinę progą – naujo albumo pristatymą. Atlikėjai nelepia, jog menų fabrikas „Loftas“ bus aprūpintas papildoma garso sistema, kad žmonės išgirstų tik aukščiausios kokybės skambesį. Išskirtinė scenografija bei pučiamųjų instrumentų sudėtis taip pat kurs ekskliuzyvinę atmosferą. Tai bus vienintelis ir išskirtinis „bixų“ koncertas!

VIDEO: BIX - Madinga

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius