-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2019 03 01

Premjera: su Lil Xan koncertuosiantis Niko Barisas pristato naują dainą

Likus mažiau nei savaitei iki repo skandalisto Lil Xan pirmojo pasirodymo Lietuvoje, koncertą pradėsiantis muzikos prodiuseris ir reperis Niko Barisas pristato naują dainą. Šiandien atlikėjas savo gerbėjams dovanoja naują kūrinį „Apie tave – tiktai aš“, kuris nuskambės kovo 7 d. Vilniaus menų fabrike „Loftas“. Koncerte, kurį pradės Niko Barisas, populiarusis amerikiečių reperis Lil Xan atliks didžiausius savo hitus ir pristatys naują albumą „Be Safe“.
Niko Barisas
Niko Barisas / Asmeninio albumo nuotr.

„Daina „Apie tave – tiktai aš” – tai kūrinys, kurį klausydamas regiu filmą. Kurdamas tekstus, visada bandau įsivaizduoti vaizdą, kuris neretai virsta visu filmu. Ši daina nėra išimtis. Tikiuosi, kad klausytojai pamatys tą patį ką ir aš, o jeigu ne, tai bent pajaus“, – apie naują savo dainą sako Niko Barisas.

VIDEO: Niko Barisas - Apie Tave Tiktai Aš (PREMJERA, 2019)

Kasparas Barisas, žinomas kaip Niko Barisas, hiphopo atlikėjo muzikinę veiklą pradėjo 2013 m. Nuo 2016 m. jis prisijungė prie komandos „8 Kambarys“. Solo atlikėjo pozicijas Niko sutvirtino pernai išleidęs dideliu hitu tapusį kūrinį „Ieškau“ (kartu su „8 Kambarys“), kuris „YouTube“ kanale buvo peržiūrėtas daugiau nei 3 mln. kartų. Nemažais hitais tapo kitos dvi atlikėjo solo dainos „Butas, kuriame gyvenom“ ir „Taisyklės lieka mano“.

Pernai Niko Barisas kartu su „8 kambarys“ komanda surengė pasirodymus Vilniaus miesto festivalyje „M.A.M.A. vasara“ ir Vasaros terasoje. Taip pat atlikėjas koncertavo „Adform“ kiemelyje ir klube „Gargaras“ Kaune. Metus Niko Barisas užbaigė didžiausioje šalyje „Žalgirio“ arenoje vykusiame „Radistai & Friends“ šou, o 2019-uosius pradėjo pasirodydamas muzikos apdovanojimuose „M.A.M.A.“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius