-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti
2013 11 10

Pribloškiančią žinią „Lietuvos balse“ išgirdusią ir amo netekusią Indrę prilaikyti teko Arūnui Valinskui

Šeštadienio vakarą LNK projekto „Lietuvos balso“ antrame etape – muzikinėje dvikovoje – susikovė dvi itin stiprios dainininkės: Indrė Dubrovskytė ir Laura Rakauskaitė. Merginos naujam gyvenimui prikėlė scenos deivės Džordanos Butkutės dainą „Nemylėjau tavęs“, jųdviejų kova baigėsi išties netikėtai.
Laura Rakauskaitė ir Indrė Dubrovskytė
Laura Rakauskaitė ir Indrė Dubrovskytė / Lukas Balandis / BNS nuotr.

Scenoje Laura ir Indrė pasirodė vilkėdamos blizgias klubinio stiliaus sukneles, pasirinktą kūrinį atliko roko stiliumi. Vis dėlto kad ir kaip abi merginos stengėsi, projekto mokytojai – duetui vadovaujantis Donatas Montvydas, Merūnas Vitulskis, Katažina Nemycko ir Arūnas bei Inga Valinskai – negalėjo nepastebėti koją joms kišusio jaudulio.

Pirmasis kaip įmanoma švelniau kritiką dainininkėms rėžė M.Vitulskis: „Pasirodymas prastesnis nei per repeticiją. Galbūt tada jautėtės tvirčiau, ramiau. Galbūt kažkiek perdegėte belaukdamos pasirodymo. Vis dėlto aš pasirinkčiau Indrę.“

M.Vitulskiui antrino K.Nemycko – ji taip pat būtų pasirinkusi Indrę. „Labai įdomus pasirodymas. Noriu pagirti Donatą už įdomų duetą ir puikų dainos parinkimą. Stiprus pasirodymas, tačiau sutinku, kad prastesnis nei repeticijoje“, – kalbėjo mokytoja.

Kiek kitaip manė I.Valinskienė. „Džordana, matyt, visada galvos, kad yra geriausia, ir tai jos teisės. Man pasirodė atvirkščiai nei kolegoms – manau, Indrė dabar pasirodė geriau nei per repeticijas. To nepasakyčiau apie Laurą“, – svarstė moteris.

Itin sunku buvo kalbėti D.Montvydui – tai jis turėjo nuspręsti, kuri mergina tęs kovą projekte ir toliau priklausys jo komandai. „Man buvo be galo malonu būti kartu su jumis. Tikiuosi, kad iš manęs kažko pasisėmėte ir mano patarimai jus gelbėjo netik ant scenos. Sutinku, kad repeticijos metu pasirodymas buvo stipresnis, tačiau ieškau to priežasčių“, – kalbėjo mokytojas pabrėždamas, kad galbūt koją dainininkėms kišo jaudulys.

Man buvo be galo malonu būti kartu su jumis. 

D.Montvydas nustebino kitus mokytojus: tęsti kovą projekte drauge jis pakvietė Laurą. Vis dėlto Indrė viltis palaidojo gerokai per anksti. 

Išgirdusi, kad D.Montvydas pasirinko konkurentę, Indrė tučtuojau pratrūko ašaromis. Atsigauti negalinčią merginą išgelbėjo K.Nemycko: ji pakvietė dainininkę prisijungti prie jos komandos ir dalyvauti „Lietuvos balse“ toliau. 

„Sveikinu tave, manau, pas mane bus neprasčiau nei pas Donatą“, – sakė K.Nemycko. Savo ruožtu naujieną išgirdusi Indrė džiaugėsi taip smarkiai, kad kurį laiką nepajėgė įkvėpti. Prilaikyti nebepastovinčios merginos į sceną išbėgo A.Valinskas. 

Arūnas Valinskas
Arūnas Valinskas

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius