Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2018 11 07

Prieš koncertą „Eurovision Afterparty“ Ieva Zasimauskaitė pristato naują dainą „Apkabink“

Intensyviai besiruošdama savo padėkos koncertui„Eurovision Afterparty", Ieva Zasimauskaitė pristato naują dainą „Apkabink“. Melomanus pirmą kartą pasieks kūrinys, kurio muzikinė dalis jau baigta, tačiau vaizdo klipas - dar ne. Jame nusifilmavo Ieva, bet dar trūksta svarbiausios dedamosios – nufilmuotų Ievos gerbėjų.
Ieva Zasimauskaitė
Ieva Zasimauskaitė / Asmeninio albumo nuotr.

Klipe palikta vietos kiekvienam – mylinčiam, svajojančiam ir norinčiam prisiminti kaip gera būti kartu.

„Filmuojant klipą apsikabinti kviesime visus – tėvus, draugus, mylimuosius, vaikus, šeimas. Visai nesvarbu kas tai darys, svarbu, kad kai ką nors apkabini, jie nueina šypsodamiesi ir širdy pasidaro šilta“, – sako Ieva. – Su tais, kurie myli sieksiu apsikabinimų rekordo“. Užkrėsti gerumu kitus ir pasiryžti įgyvendinti jautrią ir šiek tiek beprotišką idėją, kaip sako atlikėja, pakuždėjo pati daina – „Apkabink“. „Noriu, kad kuo daugiau mūsų turėtų progą prisiliesti prie muzikos ir patirtų nepamirštamas akimirkas, kurias sukuriame kartu“.

Pagrindinė sąlyga norintiems pasinaudoti unikaliu šansu ir nusifilmuoti dainos klipe – turėti Ievos padėkos koncerto „Eurovision Afterparty“ bilietą ir registruotis video filmavimams. Europoje analogų neturintis renginys sieks ir apkabinimų rekordo. Tikimasi, kad pavyks suburti kuo daugiau Ievos gerbėjų bendram apsikabinimui.

VIDEO: Ieva Zasimauskaitė Apkabink Music Video

Baigtas filmuoti dainos „Apkabink“ video klipas pirmą kartą bus pristatytas gruodžio 16 d. „Eurovision Afterparty“ koncerto finalo metu, Kauno „Žalgirio“ arenoje.

„Man tai – svajonės išsipildymas. Tai mano draugystės koncertas kartu su mylimiausiais „Eurovision 2018“ atlikėjais ir visais gerbėjais Lietuvoje. Pasimatom jau labai greitai“!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius