-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 09 16

Prieš Stingo koncertą „Siemens“ arena klojama specialia kilimine danga

Artėjant vienam svarbiausių šiais metais Lietuvoje koncertų, kurio metu rugsėjo 17 d. Vilniuje viešės Stingas su Karališkuoju Didžiosios Britanijos simfoniniu orkestru, baigiami pasiruošimo jam darbai. Į „Siemens“ areną jau atgabenta speciali kiliminė danga, kuri pagerins akustines arenos koncertinės salės savybes ir suteiks jaukumo. Iš viso iki Stingo koncerto planuojama  grindis padengti net 1 220 kv. metrų nauja kilimine danga.
Stingo ir Karališkojo simfoninio orkestro koncerto bilietai sparčiai tirpsta
Stingo ir Karališkojo simfoninio orkestro koncerto bilietai jau išpirkti / Organizatorių nuotr.

„Ši kiliminė danga sugeria garsą ir neleidžia aidui sklisti nuo sienų ir grindų, todėl koncerto metu pastebimai pagerės salės akustika, o su ja ir garso kokybė. Be to, ji sukuria jaukumo įspūdį, kuris itin svarbus sėdimų vietų renginiuose. Labai džiaugiuosi, kad šią dangą kaip tik spėsime pakloti penktadienį vyksiančiam Stingo ir simfoninio orkestro iš Didžiosios Britanijos pasirodymui“, - sakė Vidmantas Šiugždinis.

Speciali akustiką gerinanti kiliminė danga pirmą kartą bus panaudota Stingo ir Didžiosios Britanijos karališkojo simfoninio orkestro koncerte, į kurį nebeliko nei vieno neišparduoto bilieto. Ateityje planuojama ja koncertinę salę iškloti ir kituose sėdimo parterio koncertuose.

„Siemens“ areną jau atgabenta speciali kiliminė danga, kuri pagerins akustines arenos koncertinės salės savybes ir suteiks jaukumo.

Šiais metais šia danga išklotoje salėje savo pasirodymus atliks Sofia Rotaru, Vanessa Mae, „Smokie” ir Kauno simfoninis orkestras. „Le Grand Orchestre de Paul Mauriat“ sužinojęs, kad arena jau turi specialią kiliminę dangą nusprendė perkelti savo pasirodymą iš suplanuotos vietos į „Siemens“ areną.  Mėlynos spalvos garso akustiką gerinančią kiliminę dangą pagamino Europos grindų uždangalų lyderė tarptautinė Belgijos kompanija „Beaulieu“.

Su pasauliniu gastrolių turu „Symphonicities“ keliaujantis Stingas pirmasis išbandys specialios kiliminės dangos savybes. Į koncertą susirinkusiems žiūrovams taip pat bus malonu pamatyti atsinaujinusią „Siemens“ areną bei įvertinti naujosios dangos poveikį įspūdingo Stingo pasirodymo akustikai. Vakar pasaulinio garso atlikėjas ir Didžiosios Britanijos karališkasis simfoninis orkestras koncertavo Maskvos „Crocus City Hall“, o ryt jau  atvyksta į Vilnių.

Pasak koncerto organizatorių, kadangi Stingas pasirodys be apšildančiųjų grupių, žiūrovai raginami nevėluoti – koncertas prasidės lygiai  20 val. Be to, rekomenduojama į koncertą nesinešti fotoaparatų, nes renginio metu draudžiama filmuoti arba fotografuoti dainininko ir orkestro pasirodymą.

Jau  ryt „Siemens“ arenoje 3 valandų trukmės koncerte Stingas gerbėjams iš visos Lietuvos  atliks geriausias savo dainas, tokias kaip „Roxanne“, „Next To You“, „Every Little Thing She Does Is Magic“ ir „Every Breath You Take“.  Dainininko pasirodymo metu skambės ir garsiausi solinės karjeros kūriniai „Englishman in New York“, „Fragile“, „Russians“, „If I Ever Lose My Faith in You“, „Shape of my heart“, „Fields of Gold“, „Desert Rose“, „All would envy“ bei kitos.

Stingo koncertą Vilniuje organizuoja didžiausia šalyje pramogų verslo kompanijų grupė „SEVEN Entertainment“, vienijanti įvairiose pramogų srityse pirmaujančias Lietuvos bendroves, kurios užsiima arenų valdymu, renginių organizavimu ir bilietų platinimu.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius