Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti
2021 01 28

Prodiuserių duetas Moosu X pristato naują dainą: „Nustokime gėdytis būti savimi“

Jau ilgą laiką Lietuvos scenoje matomas violančelininkas Justas Kulikauskas, kitaip dar žinomas kaip Future Cello, ir gitaristas Aurimas Galvelis kartu su jaunąja atlikėja Gabija Besonovaite pristato savo debiutinį singlą „Nebegėda“. Anksčiau „The Artrace“ grupėje groję muzikantai po ilgos pauzes verčia naują puslapį savo karjeroje, keičia savo pavadinimą į Moosu X, reiškiantį mūsų kelionę per gyvenimą su daug netikėtumų, įššukių, priimtų sprendimų, išgyvenimų, pereinant savo baimes ir abejones, atrandant save vėl ir vėl, keičiantis vidumi ir neišvengiamai – išore, – šypsosi Moosu X nariai.
Moosu X
Moosu X / Renardo Gedimino Girdausko nuotr.
Temos: 2 Dainos Premjera

„Nebegėda – daina apie savęs paieškas ir gebėjimą atsiriboti nuo aplinkinių nuomonės. Mums jau nebesvarbu, ką apie mus pagalvos. Einam savo keliu ir žiūrim, kas bus“, – pasakoja dainą pristatantis prodiuseris ir gitaristas Aurimas Galvelis.

„Noriu visą laiką jaustis įkvėptas ir galėti kurti. O įkvėpimo kūrybai galima pasisemti iš bet kur: einant gatve, kai aplink tave gyvas miestas pilnas triukšmo, ir tas judesys pradeda lipdyti idėjas mintyse, arba tyloje, vienumoje, kai girdi tik savo kvėpavimą. Ir vidinis konfliktas ir ramybė gali tapti šaltiniu muzikai ar žodžiams. Kasdienybė, rutina, netikėtumai, staigūs pokyčiai viskas gali įkvėpti, jei to neignoruoji.

Moosu X – „Nebegėda“:

VIDEO: Moosu X - Nebegėda feat. Gabbye (Official Lyric Video)

Drąsa ir ryžtu alsuojanti daina skatina klausytojus nusiimti mandagumo kaukes ir būti atvirais. Anot vieno iš dainos autoriaus ir prodiuserio Justo Kulikausko, „Man tai pirmiausia yra daina apie tai, kaip nereikia bijoti to, kas esi, ką jauti ir to, ką nori daryti... Mes patys esam didžiausi savęs kritikai ir dėl to save stabdom nuo geriausių gyvenime dalykų, patirčių, kurių daugiausia slepiasi už širmos, kurią vadiname baime.“

„Kaip ir daugelis, paauglystėje buvau save pametus. Nežinau, kokiam griovy, ar miške, kurioj baloj ar kryžkelėj. Banaliai nuskambės, bet buvau tyli pilka pelytė. Panašiausia į save buvau tik tada, kai jaučiausi saugi, – pasakoja dainininkė Gabija Besonovaitė. „Iki šiol nesuprantu, kas manyje pabudo, kas pastūmėjo lipti ten, kur nepatogu, bet... užlipau į sceną. Teko kautis su ta tyliąja pelyte – jos baimėmis, gėda, nepasitikėjimu savimi. Tačiau, aršios kovos metu scenoje atradau daug nuostabių dalykų. Atradau laimę ir, svarbiausia, atradau save.“

Karantinas visus uždarė namuose, todėl tai tapo puiki proga užsiimti kūryba. Pristatę savo pirmąjį singlą, Moosu X neplanuoja sustoti – jie žada nustebinti savo naujomis dainomis ir su kitais atlikėjais.

„Dirbsime ne tik su jau žinomais atlikėjais, bet ir su dar negirdėtais talentais, kurių Lietuvoje yra be galo daug“ , – pasakoja prodiuserių duetas Moosu X.

Moosu X daina „Nebegėda“ skaitmeninės muzikos platformose pasirodė sausio 22 dieną. Šią savaitę naujas singlas taip pat jau sukasi ir keliose Lietuvos radijo stotyse.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Vasarinių padangų sezonas: kur rasti geriausią kainos ir kokybės santykį?
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius