Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti
2019 06 20

Produktyvi prodiuserio Free Finga vasara – vaizdo klipas ir naujas mini albumas

Prodiuseris Free Finga ir albume „Pick Up Line" apdainuotoji Ieva šoka išleistuvių šokį – kūrėjas pristato paskutinį debiutiniam albumui skirtą vaizdo klipą „Viskas bus gerai" ir atskleidžia naujo mini albumo pristatymo datą bei pavadinimą.
Free Finga
Free Finga / Manto Kazlavicko nuotr.
Temos: 2 Muzika Free Finga

Naujausiame vaizdo klipe Free Finga kartu su klipo režisieriais Vaiperiu ir Antanu Katiliausku bei animatoriumi Tomu Paulausku-izown.e tęsia pasakojimą apie žmonių nutolimą, buvimą kartu, bet atskirai.

„Po išleistuvių likę vieni, Finga ir Ieva šoka paskutinį šokį. Bet net būdami taip arti, šokėjai paskendę tolimuose savo pasauliuose“, – vaizdo klipo istoriją pristato Tomas Narkevičius-Free Finga.

Šiandien pristatomas vaizdo klipas „Viskas bus gerai“ susideda iš dviejų dalių – Free Finga klausytojai išvys ne tik buvusiuose Profsąjungų rūmuose nufilmuotą klipą, tačiau ir animacinį jo papildymą, kuris pasakos Ievos telefono, į kurį ji panirusi, istoriją.

VIDEO: Free Finga - Viskas bus gerai

„Šio klipo kūryba ir filmavimas simboliškai įkūnija dainos pavadinimą – kūrybinio proceso metu ne kartą susidūrėme su iššūkiais, dėl kurių reikėjo jį keisti ar planuoti iš naujo. Tačiau viskas kažkaip išsispręsdavo“, – pasakoja Tomas Narkevičius-Free Finga.

Su šio vaizdo klipo pristatymu prodiuseris Free Finga atidaro duris į naują kūrybinį etapą. Liepos 4 dieną kūrėjas pasidalins komunikacijos ir nesusikalbėjimo temas tęsiančiu mini albumu „Praleisti skambučiai“.

Tądien bare „Vingio Istorijos“ įvyks mini albumo pristatymo vakaras, kurio metu klausytojai pirmieji galės išgirsti naujausius Free Finga kūrinius, taip pat įsigyti visą albumo „Pick Up Line“ etapą lydėjusius, vienetinius Lietuvos dizainerių apipavidalintus mobiliuosius telefonus, kuriuose įrašyta dalis debiutinio Free Finga albumo istorijos.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Vasarinių padangų sezonas: kur rasti geriausią kainos ir kokybės santykį?
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius