Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti
2017 11 17

„Queen“ dienotvarkė: koncertas Kaune ir jubiliejinio albumo išleidimas

Penktadienio vakarą legendinė britų roko grupė „Queen“ surengs pirmąjį koncertą Lietuvoje ir išleis jubiliejinį albumą. Vakar į Vilnių atvykę grupės muzikantai ne tik ruošiasi vakaro koncertui Kaune, bet ir pristato ypatingą leidinį.
„Žalgirio“ arena ruošiama „Queen“ koncertui
„Žalgirio“ arena ruošiama „Queen“ koncertui / „Live Nation Lietuva“ nuotr.

Didžiausioje šalyje „Žalgirio“ arenoje vyksiančio koncerto data sutapo su svarbia sukaktimi: šiandien pasirodė jubiliejinis grupės albumas „News Of The World“.

Specialus leidinys yra skirtas vieno geriausio „Queen“ albumo 40-mečiui pažymėti – „News Of The World“ originalas pasirodė 1977 m.

Naujai išleistas „News Of The World“ albumas išsiskiria įspūdingu turiniu. Specialioje pakuotėje melomanai ras 3 CD: originalų albumą, iš alternatyvių dainų versijų sudarytą albumo versiją „Raw Sessions“ ir papildomą CD su iki šiol niekur neskelbtais įrašais.

Ypač išskiriama „Raw Sessions“ albumo versija, kur atsidūrė naujai suskambėjusios visos 11 originalaus albumo dainų. Daugumoje kūrinių skamba iki šiol negirdėtos vokalo partijos ir instrumentuotės. Daugeliui melomanų negirdėta klasikinės dainos „We Are The Champions“ versija – šis kūrinys pirmąkart yra išleistas pilnos trukmės. „Raw Sessions“ albumo dainoje „All Dead, All Dead“, kurią originaliai sudainavo Brianas May, skamba paties Freddie Mercury balsas.

Jubiliejinis „Queen“ albumas „News Of The World“
Jubiliejinis „Queen“ albumas „News Of The World“

„Queen“ jubiliejiniame leidinyje taip pat yra analoginiu būdu perrašyta originali albumo vinilo plokštelė, kurioje įamžinti neapdoroti įrašai iš analoginiu būdu įrašytų juostų. Didžiausi grupės fanai jau dbar gali džiaugtis trimis plakatais ir 60 puslapių bukletu su iki šiol nepublikuotomis nuotraukomis. Taip pat, jubiliejiniame albume yra DVD diskas, kuriame įamžintas valandos trukmės dokumentinis filmas iš grupės gastrolių Jungtinėse Amerikos Valstijose – „Queen“ : The American Dream“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Vasarinių padangų sezonas: kur rasti geriausią kainos ir kokybės santykį?
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius