-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti
2011 03 18

„Queen“ muzikantai išleis Michaelo Jacksono ir Freddie Mercury duetus (audio)

Legendinės grupės „Queen“ muzikantai pranešė ketinantys išleisti anksčiau viešumoje negirdėtus grupės vokalisto Freddie Mercury ir popkaraliaus Michaelo Jacksono duetus.
Michaelas Jacksonas
Michaelas Jacksonas / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Kaip pranešė Nme.com, kalbama apie tris dainas – „Victory“, „There Must Be More To Life Than This“ ir „State Of Shock“. Visi šie kūriniai buvo įrašyti 1983-iaisiais. Po metų M.Jacksonas išleido „State Of Shock“ įrašytą drauge su grupės „The Rolling Stones“ lyderiu Micku Jaggeriu, o F.Mercury „There Must Be More To Life Than This“ sudainavo vienas ir įtraukė į savo solinį albumą „Mr. Bad Guy“.

Kol kas tiksliai neaišku, kada ir kokiu formatu bus išleisti dviejų anapilin išėjusių popmuzikos legendų bendri kūriniai. „Queen“ būgnininkas Rogeris Tayloras tik patvirtino žurnalistams, kad prie kūrinių yra dirbama ir pagyrė neįtikėtinai gerą jų skambesį.

2002-aisiais „Queen“ gitaristas Brianas May ir R.Tayloras  jau norėjo išleisti State Of Shock“ ir „Victory“, tačiau tąsyk dėl nenurodytų priežasčių leidyba buvo atšaukta. Tiesa, garso įrašai jau buvo nutekinti į internetą, „YouTube“ galima išgirsti bandomąją „There Must Be More To Life Than This“ versiją ir „State Of Shock“.

Knyga

M.Jacksono giminaičiai vis kelia viešumon naujas popkaraliaus gyvenimo detales. Paaiškėjo, jog rudenį bus išleista dainininko brolio Jermaine‘o Jacksono knyga „You are Not Alone: Michael: Through a Brother's Eye“ (liet. „Tu ne vienas: Michaelas brolio akimis“). Apie ketinimus išleisti knygas yra kalbėjusios ir M.Jacksono seserys Janet ir La Toya Jackson.

VIDEO: Freddie Mercury & Michael Jackson-State of shock

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius