-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti
2021 05 21

„Queens of Roses“ dalijasi muzikinio klipo filmavimo užkulisiais

Netrukus naują dainą su vaizdo klipu pristatysianti grupė „Queens of Roses” pagaliau gali ramiau atsipūsti – po ilgų valandų studijoje daina įgavo norimą skambesį, o ir vaizdo klipo montavimo darbai jau į pabaigą. Ir nors planus dėl filmavimo teko tris kartus keisti, bet laukti, pasak merginų, buvo verta.
Grupė „Queens of Roses“
Grupė „Queens of Roses“ / Editos Nyork nuotr.

„Dėl lietuviško pavasario ypatumų filmavimo datą tris kartus koregavom. Juokėmės, kad nekeitusios planų jau būtume nufilmavusios po klipą rudeniškai ir žiemiškai dainai – su audrom, pūgom ir pamėlusiomis nuo šalčio lūpom. O nauja mūsų daina tiesiog reikalauja šviesos, gero oro, pozityvios nuotaikos. Turėjome išlaukti kaitrios saulės, kad pačių akys muzikiniame klipe spindėtų, o kūnai pagaliau pajustų šiltą vėją”, – šypsojosi Akvilė Kisielienė.

Sulaukusios tinkamo momento atlikėjos su komanda jį puikiai išnaudojo – muzikinį klipą dainai „Nakties negana” filmavo Neringoje, kuriai visos jaučia dideles simpatijas dėl unikalaus ir išskirtinio grožio.

„Kaip dabar atsimenu, kaip vieną rytą atsikėlus, dar lyg sapnuodama, pamačiau mus su daina einant paslaptingu, išskirtinio grožio Nidos keliu, apsirengusias vakarinėmis suknelėmis. Kažkoks keistas, bet žavus kontrastas. Iškart supratau, kad tai galėtų labai subtiliai, bet taikliai perteikti mūsų dainos mintį. Ir esu tikra, kad rezultatas pranoks lūkesčius“, – apie filmavimo idėjos gimimą prisiminė Giedrė Linkevičienė.

Muzikinio klipo filmavimo užkulisius galite pamatyti galerijoje:

Visa komanda, kurioje kinematografas Vilmantas Grubys, vizažo specialistė Olesia Žuravliova, su „OZ design home“ kolektyvu, bei fotografė Edita Nyork garantavo ne tik kokybišką rezultatą, bet ir patį procesą pavertė dideliu malonumu: „Po sunkių organizacinių klausimų sprendimo ir oro pasipriešinimo mūsų planams, galiausiai sulaukėme fantastiškos dienos ir pavyko suburti tikrų profesionalų komandą. O svarbiausia, vos prašvitus, pradėjom dieną su šypsenom, kurios nedingo visos dienos metu“, – džiaugėsi Monika Mėčiūtė.

Naujausio „Queens of Roses“ kūrinio „Nakties negana“ premjerą galėsite pamatyti jau birželio pradžioje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius