Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2017 06 09

„Radistai DJ‘s“ premjera: dainos „Good Things“ klipe filmavosi ir garsūs aktoriai

Didiesiems vasaros festivaliams „Radistai Village‘17“ ir „Radistai Castle‘17“ intensyviai besiruošiantys Jonas Nainys ir Rolandas Mackevičius nepamiršta džiuginti savo gerbėjų. Vos prieš savaitę viena didžiausių muzikos pasaulio kompanijų „Warner Music UK“ išleido naują Radistai DJ‘s singlą „Good Things“, o šiandien pristatomas oficialus dainos vaizdo klipas. 
„Radistų“ klipo „Good Things“ filmavimas
„Radistų“ klipo „Good Things“ filmavimas / Asmeninio albumo nuotr.

„Šiemet su Rolandu švęsime radistų dešimtmetį, per kurį tiek daug nuveikėme ir, svarbiausia, subūrėme didelę ir gerą komandą. Su jos pagalba visos mūsų sugalvotos idėjos virsta dideliais projektais“, – sako Jonas Nainys. „Beprotiškai džiaugiuosi kiekviena akimirka, procesu ir pasiektais rezultatais. Tai tik pirmieji žingsniai pasaulinėje rinkoje, tačiau mes dar tikrai jus nustebinsime. Ačiū visiems mūsų gerbėjams!“.

Asmeninio albumo nuotr./„Radistų“ klipo „Good Things“ filmavimas
Asmeninio albumo nuotr./„Radistų“ klipo „Good Things“ filmavimas

„Tai buvo vienas smagiausių mūsų darbų. Vaizdo klipas gavosi toks, kokio ir norėjome – intriguojantis, linksmas ir spinduliuojantis pozityvią energiją“, – Jonui pritarė Rolandas Mackevičius. „Labai laukiame mūsų festivalių, kada vėl akis į akį susitiksime su savo gerbėjais. Nepamirškite – jūs patys šauniausi!“.

Vaizdo klipo idėja gimė važiuojant automobiliu iš vieno renginio į kitą. Radistai neslepia, kad siekė šiek tiek pašiepti save ir visą šou verslą. Vaizdo klipo siužetas sukasi aplink šokėjas, kurios dalyvauja atrankoje į geriausią šalies šokėjų grupę. Merginų sugebėjimus vertina griežta komisija, kurioje matome artimus Radistų draugus: primarijų Jurijų Smoriginą ir aktorius Agnę Grudytę bei Ramūną Rudoką.

Žiūrėkite ir vertinkite:

VIDEO: Radistai DJs & Beatrich - Good Things (Official Video)

Sceniniais kostiumais rūpinosi dizaineris Robertas Kalinkinas. Vaizdo klipas buvo filmuojamas neseniai naują sezoną paskelbusiame „Vaidilos“ teatre Vilniuje. Vaizdo klipą režisavo Klementas Davidavičius, filmavo „Scuare“ komanda.

Prieš savaitę įrašų kompanijos „Warner Music UK“ išleistą singlą „Good Things“ Radistai įrašė kartu su sparčiai kylančia dainininke Beatriče Pundžiūte, žinomą kaip Beatrich.

TAIP PAT SKAITYKITE: „Warner Music UK“ išleido naują Radistų ir Beatrich singlą „Good Things“

Geriausiu DJ’ų duetu tituluojami Radistai DJ‘s jau beveik 10 metų yra elektroninės muzikos vėliavnešiai. Pernai J.Nainio ir R.Mackevičiaus surengti „Radistai Village“, „Radistai Castle“ festivaliai ir kiti šou sutraukė daugiau nei 15 tūkst. žiūrovų.

Šiemet liepos 21-22 d. Obuolių saloje vyksiančiame „Radistai Village’17“ festivalyje gros Brooks, DubVision, Gil Glaze, Riton, Sam Feldt, Sikdope, Steve James, Watermät – iš viso beveik 50 gerai žinomų DJ‘ų ir atlikėjų. Be to, jau paskelbta, kad rugpjūčio 4 d. Trakų pilyje vyksiančio vienos dienos festivalio „Radistai Castle 2017“ pagrindinė žvaigždė bus populiarusis Danijos DJ‘us Martin Jensen.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius