Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti
2018 03 16

„Radistų“ premjera: pristato svarbiausią karjeroje vaizdo klipą „We Lived“

Penktadienį populiarieji „Radistai“ Jonas Nainys ir Rolandas Mackevičius savo gerbėjams pateikė ypatingą dovaną. Pernai 10-ties metų veiklos sukaktį pažymėjęs duetas pristatė naują dainą ir svarbiausią karjeroje vaizdo klipą.
Radistai
Radistai / Asmeninio albumo nuotr.

„Daina „We Lived“ – tai apie mūsų dešimties metų kelią, apie sėkmę, kurią patys pasivijome, nes nebijojome svajoti”, – apie naują kūrinį pasakojo J.Nainys.

„Radistų erą pradėjome sveikindamiesi iš mažo radijo studijos kambariuko, tačiau per ilgus metus mums pavyko sukurti išties daug ką: radijo laidą, TV laidą, klubinius vakarėlius, festivalį, arenos renginius, įrašėme du albumus, išleidome daugybę singlų ir, ko gero, pašokdinome daugiau nei pusę Lietuvos“.

„Visa tai sudėjome į naująjį mūsų vaizdo klipą, kuris atskleidžia vieną didžiausių mūsų svajonių – sugroti didžiausiame pasaulyje elektroninės muzikos festivalyje „Tomorrowland“, kuriame galėtume atstovauti Lietuvai“, – sakė R.Mackevičius.

Žiūrim, klausom, vertinam!

VIDEO: Radistai DJs feat. Oscar Merner - We Lived (Official Video)

Didžiausias Lietuvoje elektroninės muzikos festivalis „Radistai Village“ Obuolių salą drebins liepos 20-21 dienomis. Šiemet festivalio dalyvius džiugins daugiau nei 50 garsiausių muzikos atlikėjų ir grupių iš viso pasaulio ir Lietuvos.

Trijose festivalio scenose bus sumontuotos įspūdingos dekoracijos, didžiuliai ekranai ir galingi lazeriai, moderniausia įgarsinimo ir apšvietimo technika, specialūs efektai. Žiūrovai dvi dienas ir dvi naktis mėgausis ne tik muzika, bet ir begale pramogų ir linksmybių. Organizatoriai neabejoja, kad „Radistai Village 2018“ taps įspūdingiausiu festivaliu Radistų istorijoje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
Steikų diena: kaip paruošti sultingą ir burnoje tirpstantį steiką?
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius