Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 04 27

„Rapper's Delight“ autoriai „Raw Sugar“ į Lietuvą atveža neskiestą dozę hiphopo legendos

Gegužės 14 d. menų fabrike „Loftas” visuotinės hiphopo istorijos pradininkai - Wonder Mike, Master Gee ir Hendogg - sukūrę repo himną „Rapper's Delight“, Lietuvai parodys, kaip groja tikrieji senosios mokyklos reperiai.
„Rapper's Delight“ autoriai „Raw Sugar“ į Lietuvą atveža neskiestą dozę hip hopo legendos.
„Rapper's Delight“ autoriai „Raw Sugar“ į Lietuvą atveža neskiestą dozę hiphopo legendos. / 15min.lt nuotr.
Temos: 1 Hiphopas

Savo karjerą pradėję ir pasaulinį pripažinimą ne tik sau, bet ir visai repo muzikai atlikėjai pelnė po „Sugarhill Gang“ vardu. 9-ąjį dešimtmetį „Sugarhill Gang” pradėjo daina „Rapper’s Delight” – pirmuoju pasaulyje hiphopo singlu, patekusiu į pasaulinius muzikos TOP sąrašus.

Po šio kūrinio hiphopo muzika išlindo iš pogrindžio ir pasitiko muzikinės revoliucijos ieškančio jaunimo minias. „Rapper’s Delight” tapo visuotiniu repo himnu. Su nauju „Raw Sugar” vardu senieji grupės nariai pavydėtinai sėkmingai tęsia repo pionierių legendą iki šiol.

Šių JAV reperių pasirodymas pažymės dar vieną „Loftas Live” serijos renginį. Ant scenos šįkart stovės ne tik senieji „Sugarhill Gang” nariai Wonder Mike ir Master Gee, kartu su kolega Hendogg, bet ir visa gyva jų grupė su klavišiniais, būgnais, bosine gitara ir DJ.

„Lietuvoje išgirsti hiphopą, atliekamą gyvai su instrumentais – itin retas atvejis, tad koncertas, neabejoju, taps dar vienu kokybiško „Loftas Live” renginio pavyzdžiu”, – sako renginių ciklo partnerio „Tuborg” produkto vadovė Lietuvoje Sigutė Zabielskienė.

Wonder Mike ir Master Gee, šiuo metu su kolega Hendogg įpusėję pasaulinį koncertinį „Raw Sugar” turą, lietuviams pažadėjo atlikti ne tik naujus savo kūrinius, bet ir visas žymiausias „Sugarhill Gang” dainas.

„Raw Sugar“ yra gyva hiphopo istorija. Visiškai nesvarbu, patinka jums šis stilius ar ne, jų muzika buvo ištakos ir įkvėpimas dešimtims naujų muzikos stilių ir būtent šių atlikėjų dėka pasaulis suprato, kad repas nėra vien uždara gatvės muzika“, – pasirodymo laukia aktyvus Lietuvos hiphopo bendruomenės narys DJ Mamania.

Kaip savo įkvėpėjus, „Raw Sugar“ reperius Wonder Mike ir Master Gee įvardijo tokie šiuolaikinio hiphopo grandai kaip Dr. Dre ar Busta Rhymes.

„Tai, ką jie groja dabar mes vadinam „oldschool“ – pačia geriausia šio žodžio prasme. Jų energija ant scenos – užvedanti, o kiekvieno gyvo pasirodymo kokybė – pavydėtina. „Raw Sugar“ kūryba – ne tas tamsus, negatyvus rimas. Tai „tūsas“ iki ryto su tikrais repo seniais, mokančiais pakelt nuo kėdės net didžiausią hiphopo skeptiką. Žodžiu, tai pamatyti savo akimis būtina. Nes mes su jais užaugom“, – pasakoja menų fabriko „Loftas“ įkūrėjas Viktoras Diavara.

Hiphopo pionierių „Raw Sugar“  pasirodymas – gegužės 14 d. menų fabrike „Loftas“. Bilietus platina TIKETA.
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius