Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 05 16

Rekordinės „Sel“ koncerto scenos Klaipėdoje nuoma prilygs naujo mersedeso kainai

Praėjusią savaitę naktiniame klube „Exit“ itin gausiai susirinkusiai gerbėjų publikai gyvai naujausią singlą „Kam tu meldies“ pristatęs Egidijus Dragūnas jau gyvena vasariškomis nuotaikomis. Visą laisvą laiką jis skiria liepos 5 dieną Klaipėdos vasaros estradoje įvyksiančiam ir jau po truputį tradiciniu tampančiam koncertui bei paruošiamiesiems jo darbams.
Egidijus Dragūnas
Egidijus Dragūnas / Klubo „Exit“ nuotr.
Grupės „Sel“ gerbėjai jau įprato, kad kiekvienas koncertas pranoksta prieš tai buvusį ne tik garsu ir šviesomis.  E. Dragūnas kaskart stengiasi nustebinti ir specialiai kiekvienai dainai kuriamomis projekcijomis, ir scenos dydžiu. Ne išimtis bus ir artimiausias jo koncertas uostamiestyje.

„Vasaros estradoje pastatysime tokią sceną, kokios Lietuvoje dar nebuvo. Jos plotis sieks 40 metrų, aukštis bus 12 metrų. Galiu atskleisti, kad už tiek, kiek sumokėsiu nuomojantis šią sceną, išeitų visiškai naujas mersedesas“, – sako Selas.

Asmeninio albumo nuotr./Scenos planas
Asmeninio albumo nuotr./Scenos planas

Atlikėjas ragina jau dabar pirkti pigesnius bilietus į koncertą, nes patekti į jį galės tik 15 000 gerbėjų.

„Nors jau esame pardavę daugiau nei pusę bilietų, kviečiu visus nedelsti. Taip pat žinau, kad jau dabar daugelis rezervuojasi viešbučius pajūryje, tad iškart pasirūpinkite ir nakvyne. Pažadu jums dar didesnį ir įspūdingesnį pasirodymą“, – teigia E. Dragūnas.

Šiuo metu planuojami du didžiuliai „Sel“ koncertai: liepos 5 dieną Klaipėdos vasaros estradoje, o gruodžio 6 dieną Kauno „Žalgirio“ arenoje bus griausmingai pristatytas naujas grupės albumas.

VIDEO: SEL - Kam tu meldies (Official)

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius